Vintage Louis Vuitton

Pääsin second hand-merkkituotteiden makuun jo helmikuussa, kun ostin vähän käytettynä Louis Vuittonin Agendan itselleni. Olin todella tyytyväinen koko ostoprosessiin, tuotteen laatuun sekä tietysti myös siihen, että säästyy rahaa.

Olin kuullut tutuilta ja ystäviltä pelkkiä hyviä kokemuksia Vestiairesta. Tiesin jo minkä laukun halusin ja aloin selailemaan. Myynnissä oli satoja laukkuja, mutta vintagetuotteen ostossa on tärkeää perehtyä myyjään sekä tietysti aitouteen. Etsin luotettavan myyjän, joka oli saanut satoja positiivisia arvosteluita ja ruokatunnilla klikkasin laukun ostoskorin kautta kotiin!

Postitus sekä tuotteen aitouttaminen ja tarkastaminen Vestiairella kesti noin 7 arkipäivää yhteensä, mutta Suomen päässä paketti jäi harmillisesti pyörimään melkein kolmeksi viikoksi. Arvatkaa vaan ärsyttikö? Olin itse vielä reissun päällä ja jouduin itse olemaan yhteydessä postiin ja pistin vielä äitini asialle. Pakettia yritettiin mm. toimittaa tuntemattomaan osoitteeseen, jossa tämä vastaanottaja ei ollut paikalla…

Mihin laukkuun siis päädyin?

Louis Vuitton Pochette Accessoires

Täydellinen syntymäpäivälahja minulta minulle.

Laukku kaikessa klassisuudessaan sai minut rakastumaan siihen palavasti. En halunnut ostaa laukkua uutena, koska pidän todella paljon patinoituneista nahkaosista. Tämä kyseinen yksilö on patinoitunut kauniisti käytössä ja on todella hyvässä kunnossa. Muutama kuluma metalliosissa, mutta muuten priimakunnossa. Laukun mukana tuli dustbag, alkuperäinen lyhyt hihna, pitkä kultainen hihna ja pitkä nahkainen hihna. Jälkimmäinen on itselleni turha ainakin toistaiseksi.

Laukku itsessään on melkoinen tilaihme. Jotenkin ostamani laukun yllättävät minut aina sillä, miten tilavia ne ovatkaan. Tänne mahtuu kaikki tarpeellinen ja tästä tulee varmasti käytetyin laukkuni.

Oletteko te tilanneet aikaisemmin Vestiairesta? Minkälaisia kokemuksia teillä on?

6 thoughts on “Vintage Louis Vuitton

 1. Oi ihana ostos! Kivaa kun ihmiset ostaa käytettyjä uusien sijasta. Mäkin haluun kyllä joskus ostaa laukun ton sivuston kautta ❤

  Tykkää

 2. En kestä! 😍👌🏼 Oon itse kärkkyny tuota samaa laukkua uutena jo kohta pari vuotta, mutta se on koko ajan netistä ja Suomen LV:ltä loppu 😭 Varmasti pääsee paljon käyttöön tuo ihanuus sulla!!

  Tykkää

 3. Hei suosittelen kysymään pääsetkö jonotuslistalle LV:llä 😊 Mut pistettiin siihen ja vaikka mua ennen oli pari ihmistä, sain viestin varmaan viikko jonotuslistalle pääsemisen jälkeen, että laukku oli tullut liikkeeseen 🙌🏼 Laitoin tosin viestiä sitten, että en tarvinnutkaan enää, kun löysin laukun vintagena ☺️

  Tykkää

 4. Joo siis reilu vuosi sitten laitoin sinne spostia, ja sanottiin että eivät ota enää jonotuslistalle ihmisiä, kun on niin paljon jonossa 😭 mutta täytyypä kysyä nyt uudestaan, jos tilanne ois siis muuttunu 😍 kiitos vinkistä! 😘

  Tykkää

 5. Joo meillä oli kaverin ja sen lompakon kanssa sama keissi. Toinen myyjä sanoi ettei ole jonotuslistaa, seuraavalla toinen myyjä ehdotti jonotuslistaa 😅 Ota ja tiedä sitten mikä systeemi 🤷🏼‍♀️ Mut pyydä päästä listalle ☺️

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s