Tarinoita Instagram-kuvien takana

Oltiin syömässä lounasta ostarilla ihanassa italialaisessa ja kaduin ruokailun jälkeen tota napapaitaa.

Ravintolan vieressä oli Bloomingdales-tavaratalo ja näin jotenkin selvän vision tossa valkoisessa taustassa ja vihreessä kasvissa. Poikaystävän mielestä koko set up oli maailman oudoin idea ja epäili tuleeko kuvista mitään. Loppujen lopuksi näistä tuli yhdet kivoimmista asukuvista reissussa.

Vietettiin meidän vuosipäivää ja päätettiin ravintolassa syömisen sijaan tehdä illallinen kotona. Kolmen ruokalajin illallinen ja hyvä viini – ihanaa!

Oltiin saatu alku-, pää- ja jälkiruoka valmiiksi ja pöytä katettua ja oli aika aloittaa syöminen. Yritettiin avata viinipulloa valehtelematta varmaan 15 minuuttia ja viinin korkki oli imenyt niin paljon kosteutta, että se vaan mureni viinipullon sisään ja saatiin nauttia hieman puruisesta punaviinistä. Ruoka oli sentään hyvää!

Oltiin Losissa ja olin pakannut niin surkeasti. En ymmärrä mitä mun päässä liikkui pakkaamisen aikaan. Pakkasin mekon, hameen ja yömekon. En esimerkiksi paitaa hameen kaveriksi? Päädyin laittamaan sitten tän mun yömekon ja poikaystävän oversized-farkkutakin tähän päälle ja tästä tuli yllättävän kiva asu!

Sijoitin tän Jo Malonen ihanan huonetuoksun meidän makuuhuoneeseen ja sillä oli vähän karumpi kohtalo.

Kuvan ottamisen jälkeen aloin laittamaan puhtaita pyykkejä kaappiin ja multa tippui neule vaatekaapista ton huonetuoksun päälle. Tottakai toi huonetuoksu kaatui myös ja tota tuoksuöljyä lensi ympäriinsä mun vaatekaappiin, mm. mun uuden silkkihameen päälle ja aloin vaan itkemään, kun harmitti niin paljon. Poikaystävä onneksi pelasti päivän googlaamalla miten saadaan se tahrattomaksi ja hame selvisi loppujen lopuksi tahtratta.

Halusin ottaa välttämättä kuvan tässä kohdassa, jossa moni muukin bloggaaja on ottanut. Ensinnäkin oli vielä kylmä, varmaan noin 15 astetta ja hieman palelin tossa mekossa ja nahkatakissa.

Halusin kuvan taustalle myös ohiajavan ratikan, niin ei muuta kuin odottelemaan. Kävin tossa kyttäämässä kulman takana milloin ratikka tulee, juoksin tohon ja räpsittiin varmaan 100 kuvaa. Kyllä sieltä joukosta löytyi muutama onnistunut!

Oltiin tyttöjen kanssa viettämässä staycationia yhden hotellin puolesta ja mentiin ottamaan hotellin altaalle kuvia.

Kuvassa näyttää, että oisin tosi vaivattomasti tossa, mutta todellisuudessa roikun ton yhden käden varassa. Mun jalat ei yltänyt maahan ja halusin saada ton käden tohon niin siinä sitten ähkittiin mun surkeilla (olemattomilla) käsilihaksilla…

Mitä tykkäätte näistä postauksista? 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s