LA food guide

The Butcher, The Baker, The Cappuccino Maker Café

8653 Sunset Blvd, West Hollywood, CA 90069

Parhaat eggs benedictit söin täällä! Löysin tämän paikan Yelpin kautta ja tämä oli yksi suosituimmista aamupalapaikoista West Hollywoodissa. Pöytävaraus oli kuitenkin helppo saada sunnuntaiaamulle ja ravintolassa oli paljon tilaa.

Ihan huippu palvelu ja oltiin molemmat tosi tyytyväisiä!

Farmhouse

8500 W 3rd St, Los Angeles, CA 90048

Todella positiivinen sattuma. Oltiin lähdössä Beverly Centeristä pois kaikki nälkäisinä ja käveltiin tämän ravintolan ohi. Kurkattiin menu ja astuttiin sisään mitä ihanimpaan paikkaan. Nimensä mukaisesti ”farmhouse”, todella kotoisa paikka.

Otettiin poikaystävän kanssa molemmat margarita-pizzat ja muut ottivat kanasalaatin ja lohta – todella hyviä kaikki.

Joey’s Cafe

8301 Santa Monica Blvd, West Hollywood, CA 90069

Tämä on poikaystäväni perheen vakkaripaikka, kun he käyvät Losissa. Täällä käytiin reissun aikana kahdesti. Otin ensimmäisellä kerralla eggs benedictin, joka oli hieman pettymys. Toisella kerralla otin avocadoleivät, jotka olivat yhdet parhaimmista mitä olen syönyt. Muu poppoo suosittelee Joey’s Breakfast-annosta. Tämä on myös erinomainen paikka myös spottailla julkkiksia, mm. Game of Thrones-näyttelijöitä.

Seuraavaan kertaan, Los Angeles ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s