LA photo diary

Nyt ollaan ”kotiuduttu” Los Angelesista. Kerettiin olemaan paikan päällä vajaa kolme päivää ja päästiin näkemään jo paljon. Oltiin tosi ihanassa Chamberlain-hotellissa West Hollywoodissa, josta pääsi todella näppärästi eri paikkoihin. Hotelli oli todella siisti ja meillä oli ihanat huoneet!

Eniten yllätti ehkä se, miten pinnallinen paikka Los Angeles on. Kaikki ovat laitettuja päästä varpaisiin ja kilpaillaan siitä kenellä on kalliimpi laukku ja uudemman malliston kengät. Enkä halua tuomita koko kaupunkia, sillä kerettiin nähdä vasta niin vähä. Silti jotenkin tuli fiilis ettei tarvi ainakaan hetkeen mennä uusiksi. Tykkäsin paikasta, mutta fiilis verrattuna kotoisaan San Diegoon tai vaikkapa San Franciscoon on todella eri.

Los Angelesin ruuhkat eivät tosiaan ole mitään pieniä, mutta ne sujuivat meiltä melko kivuttomasti. Oltiin aina oikeaan aikaan liikenteessä. Jenkeissä on tullut myös huomattua suuri ero ihmisten ajamiseen. Suomalaisilla olisi paljon opeteltavaa ja täältä voitaisiin ottaa vinkki jos toinenkin.

Satuttiin olemaan Rodeo Drivellä juuri samaan aikaan, kun siellä pidettiin Louis Vuitton x Los Angeles-näyttely. Näyttely oli ilmainen ja todella kiva! Tykättiin kaikki kovasti ja päästiin tutustumaan Louis Vuittonin historiaan. Näyttelyn päätteeksi oli vielä suloinen pop up-kauppa.

Syötiin niin hyvin koko reissu! Teen vielä erillisen postauksen ravintoloista ja aamupalapaikoista, jotka nousivat suosikeiksi.

Leffafaneina mentiin Paramount Pictures-kiertueelle, joka kesti 2 tuntia. Saatiin herttainen ja ammattitaitoinen Gabriela meidän oppaaksi ja hän kertoi meille paljon mielenkiintoisia faktoja elokuvista. Kurkattiin myös Dr. Philin studioon, Grace & Frankien ”kotiin” lavasteisiin ja päästiin todistamaan Marvel Studios-tuotannon kuvauksia! Ei valitettavasti vaan saatu tietää mikä elokuva tai sarja kyseessä.

Oletteko te olleet Los Angelesissa? Mitä ootte pitäneet kaupungista?

2 thoughts on “LA photo diary

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s