📍 San Diego, California

Terkut San Diegosta! Saavuttiin tÀnne kolme pÀivÀÀ sitten. Tultiin suoralla lennolla Losiin, josta ajettiin noin pari tuntia San Diegoon. Ollaan pÀÀsty tosi helpolla jet lagin kanssa vaikka meidÀn arki rullaa tÀÀllÀ klo 6-22 eli herÀtÀÀn tosi aikaisin ja mennÀÀn aikaisin nukkumaan.

Loma on lÀhtenyt kÀyntiin tosi rennosti ja ollaan menty paljolti fiiliksen mukaan. Syöty meksikolaista ruokaa, shoppailtu, ajeltu ympÀriinsÀ ja kÀyty treenaamassa. Oon niin fiiliksissÀ, ettÀ ollaan tÀÀllÀ nÀin pitkÀ aika. Saa nauttia ihan kunnolla! TÀstÀ on tulossa kyllÀ ikimuistoinen reissu.

Ollaan lĂ€hdössĂ€ huomenna Los Angelesiin pariksi pĂ€ivĂ€ksi ja sitten tullaan takaisin San Diegoon sopivasti itsenĂ€isyyspĂ€ivĂ€n juhliin. Losissa meillĂ€ on melko tiukka aikataulu tai meidĂ€n ”matkanjĂ€rjestĂ€jĂ€” on keksinyt kaikkea meidĂ€n pÀÀn menoksi. KiertelyĂ€ Walk of Famella, Beverly HillsissĂ€, Hollywoodissa…

Top Forever21

Pants Las Americas Premium Outlet

High heels ZARA

Bag Crossbody.dk

Sunglasses QUAY Australia

TÀssÀ asussa kÀvin illallisella meksikolaisessa ravintolassa. Löysin nÀmÀ housut jostain pikkukojusta outlet-kylÀstÀ ja nÀÀ on ihan tÀydelliset! Rennot, mutta siistit. Pitsitoppi on taas ihana löytö mun suosikkiliikkeestÀ, Forever21:sta. Teen sieltÀ aina reissuilla muutaman hyvÀn löydön. Oon antanut itselleni luvan shoppailla tÀllÀ reissulla vÀhÀn enemmÀn kuin normaalisti. Suomessa en oikein jaksa/halua ostaa mitÀÀn ja kaupoissa kiertely tuntuu jotenkin tylsÀltÀ.

Onko teillÀ jotain toiveita postauksien suhteen tÀltÀ matkalta? Esimerkiksi vinkkejÀ (ravintolat, nÀhtÀvyydet) San Diegoon? Budjetti kuukauden matkalle?

Vastaa

TÀytÀ tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisÀÀn:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissĂ€. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissĂ€. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissĂ€. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttÀ palveluun %s