ūüďć San Diego, California

Terkut San Diegosta! Saavuttiin tänne kolme päivää sitten. Tultiin suoralla lennolla Losiin, josta ajettiin noin pari tuntia San Diegoon. Ollaan päästy tosi helpolla jet lagin kanssa vaikka meidän arki rullaa täällä klo 6-22 eli herätään tosi aikaisin ja mennään aikaisin nukkumaan.

Loma on lähtenyt käyntiin tosi rennosti ja ollaan menty paljolti fiiliksen mukaan. Syöty meksikolaista ruokaa, shoppailtu, ajeltu ympäriinsä ja käyty treenaamassa. Oon niin fiiliksissä, että ollaan täällä näin pitkä aika. Saa nauttia ihan kunnolla! Tästä on tulossa kyllä ikimuistoinen reissu.

Ollaan l√§hd√∂ss√§ huomenna Los Angelesiin pariksi p√§iv√§ksi ja sitten tullaan takaisin San Diegoon sopivasti itsen√§isyysp√§iv√§n juhliin. Losissa meill√§ on melko tiukka aikataulu tai meid√§n ”matkanj√§rjest√§j√§” on keksinyt kaikkea meid√§n p√§√§n menoksi. Kiertely√§ Walk of Famella, Beverly Hillsiss√§, Hollywoodissa…

Top Forever21

Pants Las Americas Premium Outlet

High heels ZARA

Bag Crossbody.dk

Sunglasses QUAY Australia

Tässä asussa kävin illallisella meksikolaisessa ravintolassa. Löysin nämä housut jostain pikkukojusta outlet-kylästä ja nää on ihan täydelliset! Rennot, mutta siistit. Pitsitoppi on taas ihana löytö mun suosikkiliikkeestä, Forever21:sta. Teen sieltä aina reissuilla muutaman hyvän löydön. Oon antanut itselleni luvan shoppailla tällä reissulla vähän enemmän kuin normaalisti. Suomessa en oikein jaksa/halua ostaa mitään ja kaupoissa kiertely tuntuu jotenkin tylsältä.

Onko teillä jotain toiveita postauksien suhteen tältä matkalta? Esimerkiksi vinkkejä (ravintolat, nähtävyydet) San Diegoon? Budjetti kuukauden matkalle?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s