Maanantain kuulumiset

Mitä oikeasti kuuluu?

Hyvää! Vastaan oikeastaan aina hyvää. Toki tällä hetkellä on vähän väsyneempi olo töiden takia, mutta tuleva juhannus tsemppaa jaksamaan tämän viikon.

Oon ollut jotenkin normaalia stressaantuneempi tässä ja ollaan poikaystävän kanssa vitsailtu, että oon ollut yksi stressiporsas. Oon aina ollut kova stressaamaan eikä tällä hetkellä ole edes mitään stressaamisen aihetta, mutta silti tässä ollaan. Stressaamisen takia oon kärsinyt myös enemmän migreeneistä. Viime viikolla ma-ke meni lääkkeitä napsiessa ja silti päätä jomotti.

Viime viikonloppu oli todella hauska. Mentiin työkavereiden kanssa after workeille ja muutamat drinkit ja ”mennään kotiin viimeistään 21” vaihtuivatkin kahteen shamppanjapulloon ja kotiin saavuttiin klo 3. Oli niin hauska ilta!

Sunnuntaina käytiin katsomassa yhtä kolmiota, joka vapautui viereisestä rapusta. Se ei kuitenkaan ollut niin kiva mitä luultiin ja päätettiin olla jättämättä hakemusta.

Mitä tapahtuu työrintamalla?

Työrintamalle kuuluu hyvää. Nyt on ollut todella paljon töitä ja keskimäärin oon tehnyt sitä perus 37,5h/vko. Aleaika on myös kiireisempää, niin tuntuu todella hyvältä jäädä kesälomalle ensi viikolla. Mulla ei itseasiassa viime vuonna ollut kesälomaa, koska vaihdoin keväällä työpaikkaa.

Blogin puolella on ollut nyt noiden yllämainittujen työkiireiden takia hiljaisempaa. En ole halunnut ottaa lisää stressiä somesta vaan tehnyt sitä omalla painollaan. Syksyksi on sovittu muutamat mielenkiintoiset työkuviot ja niitä odotan innolla!

Parisuhde/perhe/ystävät?

Parisuhteessa menee tosi hyvin. Meillä on muutenkin aina ollut tosi ”helppo” parisuhde ja kaikki on aina mennyt hyvin. Ootan innolla, että päästään tulevalla matkalla viettämään semmosta kunnon kahden keskeistä laatuaikaa.

Äitin synttäreitä juhlittiin viime viikolla Sikke’sissä ja nähdään vielä keskiviikkona ennen meidän lähtöä. Aina tulee sanottua ja mietittyä, että olisi kiva nähdä useammin. Mulla suurin osa sukulaisista asuu Tampereella ja sinne tulee mentyä valitettavan harvoin nykyään.

Ystäviä on tullut nähtyä useammin nyt ja se on ollut todella ihanaa! Aina voi vaan miettiä, että mulla on parhaat ystävät.

Matkat?

Jos on joltain mennyt ohi, niin lähdetään ensi viikolla melkein kuukaudeksi Jenkkeihin. Niin ihanaa! San Diego, Los Angeles ja Las Vegas on meidän kohteina tällä kertaa. Kaikki uusia kaupunkeja mulle.

Talveksi on suunnitteilla mahdollisesti matka Malesiaan ja Itävaltaan. Jälkimmäisessä olisi tarkoitus lasketella ja saa nähdä miten se sujuu allekirjoittaneella 10 vuoden jälkeen…

Harrastukset/hyvinvointi?

Juuri eilen vitsailin Emilialle, kun mentiin meidän kuntosalin ohi, että tuolla tulee käytyä kerran puolessa vuodessa. Alkukeväästä oli vähän parempi meno salitreenaamista kohtaan, mutta mononukleoosi ja kuukauden mittainen liikuntakielto saivat mut jäämään vähän pidemmäksi aikaa urheilusta.

Jenkeissä tulee toivottavasti käytyä kävelyillä. Meidän asunnon lähellä pitäisi olla jonkin näköinen ulkoilualue.

Inspiroi eniten/vähiten?

Tällä hetkellä inspiroi kodin sisustaminen. Meillä on ollut parveke tyhjillään viimeisen vuoden ja nyt ollaan laittamassa sitä kuntoon. Kivaa! Saadaan yksi huone lisää kesän ja alkusyksyn ajaksi.

Vähiten inspiroi pakkaaminen. Yritän parhaani mukaan suunnitella hyvin vaatteet mitä otan matkalle. Helpommin sanottu kuin tehty.

Tällä hetkellä syön/katson/luen?

Syön kotimaisia mansikoita! Ne ovat olleet niin hyviä.

Katson tällä hetkellä Täydellisiä naisia ja oon ihan koukussa. Aina, kun oon kotona telkusta tulee taustalla jakso.

Mitä odotan?

No… kuten muutaman kerran tässä postauksessa olen maininnut, niin kyllä sitä lomaa odotetaan kovasti.

Tämmöinen kuulumispostaus tähän viikon alkuun. Kiva tulla tänne välillä höpöttelemään vähän enemmän kuin normaalisti. Ihanaa viikkoa jokaiselle!

Kuvat: Emilia Komulainen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s