Kesän bucket list

Mennä extempore ystävien kanssa istuskelemaan ulos tai terassille töiden jälkeen. Talvella ja keväällä tuli aina mentyä töistä suoraan kotiin, mutta nyt oon jo muutaman kerran sopinut treffit töiden jälkeen. On vielä niin valoisaa ja lämmintä illalla!

Viettää juhannusta kavereiden mökillä. Meidän jussisuunnitelmat oli pitkään vähän auki ja nyt, kun mulle varmistui siihen 3 päivän vapaat, niin saatiin sovittua jotain.

Juhannuksen jälkeen hypätään Finskin suoralle lennolle Los Angelesiin ja ajetaan siitä San Diegoon. Ollaan reissussa melkein 4 viikkoa ja käydään ainakin Los Angelesissa ja Las Vegasissa.

Toteuttaa pitkäaikainen haave – lentää helikopterilla Las Vegasista Grand Canyonille! Oon aina k käydä Grand Canyonilla ja nyt, kun mennään siihen ”lähelle” Vegasiin, päätettiin napata helikopterikyyti ja katsoa maisemia ylhäältä. Kopteri laskeutuu myös alas kanjonille. Niin siistiä!

Matkan jälkeen, heinäkuun lopulla on poikaystäväni isän syntymäpäiväjuhlat, joista on tulossa isot pippalot. Näitä juhlia oon oottanut kauan ja tulee varmasti hauska ilta!

Ja syntymäpäiväjuhlista toisiin, heti seuraavana päivänä bileistä on mun syntymäpäivä. Oon joka vuosi järjestänyt juhlat, mutta tänä vuonna musta tuntuu siltä, että pelkkä illallinen hyvässä seurassa riittää.

Mitä suunnitelmia teillä on kesälle?

4 thoughts on “Kesän bucket list

  1. Siis ei vitsi, toi helikopteriajelu ja teidän reissu ylipäätään kuulostaa niiin upealta🤩 Näin kesäisin on kyllä kiva lähteä töiden jälkeen kotiin menemisen sijaan lasilliselle kavereiden kanssa😊

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s