Valmiina kesän juhliin

Kaupallinen yhteistyö: Cocopanda

Kesäkuussa ollaan! Kesän juhlat ovat jo startanneet viime viikon valmistujaisilla. Kesäjuhlat, olivat ne sitten syntymäpäiväjuhlat, häät, rippijuhlat, ovat ihania tilaisuuksia. Kesäjuhlissa on sitä jotain, kun juhlat voidaan pitää ulkona hyvien ilmojen puitteissa, nauttia ihania kesäruokia- ja juomia ja nähdä sukulaisia. Ja mikä ihana syy pukeutua juhlavammin. Kesäiseen juhlapukeutumiseen kuuluu yleensä sääret paljastavat hameet ja mekot ja ainakin omat sääret näyttävät talven jälkeen siltä etteivät ne ole nähneet valoa tai kosteusvoidetta kahteen vuoteen.

Miten mä silti onnistun saamaan yhdessä yössä rusketuksen, joka näyttää siltä kuin olisin ollut viikon aurinkolomalla?

Tulin kaupallisessa yhteistyössä Cocopandan kanssa jakamaan mun parhaat vinkit ja tuotteet kauniisti päivettyneeseen ja hehkuvaan ihoon.

Kaikista tärkeintä on aloittaa ihon hoitaminen 2-3 päivää ennen tärkeää juhlaa. Mene illalla saunaan tai kuumaan suihkuun ja anna ihohuokosten avautua kunnolla. Kuori iho joko kuorinta-aineella tai kuorintahanskalla. Tykästyin näihin Löwengripin tuotteisiin, joista kirjoittelin jo aiemmin omassa postauksessaan. Käytän kuorimiseen Löwengripin Healthy Glow-kuorintavoidetta, joka on hellävarainen iholle, mutta tehokkaasti kuorii kuolleen ihon pois.

Kuorimisen jälkeen iho voi olla hieman herkkä ja kuiva, joten on äärimmäisen tärkeää muistaa kosteutus. Oon tosi laiska kosteuttamisessa, joten tässä meen sieltä mistä aita on matalin ja oon löytänyt todella hyvän kikan. Käytän suihkussa Löwengripin Healthy Glow-suihkuvoidetta, joka kosteuttaa ihon jo suihkussa. Suihkun jälkeen laitan paksumpaa voidetta kuiviin kohtiin joihin itseruskettava saattaisi tarttua pahasti kiinni eli nilkkoihin, polviin, kyynärpäihin ja rystysiin.

Seuraavana iltana käyn suihkussa ja annan ihon kuivua hyvin enkä laita kosteusvoidetta iholle. Halutessaan voi laittaa kevyesti kosteusvoidetta niihin kohtiin joihin rusketus saattaisi tarttua rumasti. Sitten siihen itseruskettavan laittoon. Mä itse pidän eniten moussemaisesta itseruskettavasta ja yksi suosikkini on Vita Liberatan pHenomenal 2-3 week-mousse sävyssä dark. Tuote lupaa pysyä 2-3 viikkoa, mutta mulla se pysyy hyvänä noin viikon, kun käyn päivittäin suihkussa ja veden lämpötila on melko kuuma. Sävy on niin luonnollisen sävyinen eikä näytä iholla oranssilta.

”Aloittelevalle” on parasta ottaa itseruskettava, jossa on karttaväri ettei jää valkoisia länttejä ja näkee, että tuote levittyy tasaisesti. Moussemainen itseruskettava levitetään aina hanskalla niin kämmenet eivät ole aamulla ruskeat. Mulla on käytössä Vita Liberatan oma hanska, josta ei tule läpi.

Ravista pulloa ja purista moussea hanskalle ja aloita levittäminen. Käsiin, sormiin ja jalkateriin kannattaa käyttää kaikista vähiten tuotetta. Näin lopputuloksesta tulee mahdollisimman luonnollinen.

Annan värin kehittyä yön yli ja pukeudun yöksi mahdollisimman peittävästi ettei lakanat tahriinnu. Aamulla väri on saanut kehittyä noin 8-10 tuntia ja menen suihkuun pesemään karttavärin pois ja rusketus on valmis. On tärkeää pitää huolta ihon säännöllisestä kosteutuksesta, niin itseruskettava pysyy kauniina pidempään.

Ennen juhlia viimeistelen ihon mun uudella holy grail-tuotteella – Vita Liberatan Body Blur-vartalovoiteella, joka on melkein kuin meikkivoide vartalolle. Se antaa kevyen päivetyksen ja tasoittaa ihoa. Tätä käyttävät myös kuulemma Victoria’s Secretin mallit näytöksissä.

Tämä toimii myös hätävarana, jos jostain syystä ei ole kerennyt laittamaan itseruskettavaa edellisenä iltana ja haluaa iholle silti sen pienen päivetyksen.

Sain teille myös alennuskoodin Cocopandalle. Alennuskoodilla JANINACOCO saa 10% (lisä-)alennuksen kaikista yli 55 euron ostoksista 6.-18.6. välisenä aikana. Alennuskoodi käy siis jo myös alennettuihin tuotteisiin! Cocopandallahan on myös valmiiksi todella edulliset hinnat ja viikottaisia, vaihtuvia tarjouksia.

Toivon, että näistä vinkeistä oli apua ja toivotan kaikille hauskoja kesäjuhlia!

2 thoughts on “Valmiina kesän juhliin

  1. Mä kokeilin eilen toista kertaa elämäni aikana itseruskettavan käyttöä ja en ymmärrä miksi en ole käyttänyt aikaisemmin! Jäin koukkuun 😃

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s