Kulunut viikko – 22

Maanantai 27/5

Herättiin molemmat vasta klo 10. Poikaystävä oli ollut ”torilla” juhlimassa MM-kultaa ja mulla oli iltavuoro. Ennen töitä siivoilin, tein lounasta ja myös valmiiksi lasagnen seuraaville päiville. Kävin vielä keskustassa perusasioilla hakemassa uudet e-pillerit ja ripsivärin. 

Töiden jälkeen kävelin kultajuhlien ohi ja naureskelin miten suomalaiset ovat niin kiekkokansaa, että huhhuh 😄 Junaan asti kuului ”mörkö, mörkö…”

Tiistai 28/5

Vapaapäivä, mutta kello herätti ”jo” klo 9. Treffasin Emilian Helsingissä ja palautin yhden hutiostoksen. Ostin mekon tauolla, koska se oli niin ihana, mutta kotona tulin toisiin ajatuksiin. Suunnattiin siitä sitten kahvitteluiden jälkeen Marsaanalle myöhäiselle Lidlin aamupalalle ja tämän jälkeen menin laittamaan Shellac-lakkauksen kynsiin Blue Lagooniin. Siitä suoraan lounaalle vanhojen ystävien kanssa. Lounas oli vähän plaah. Korvattiin se jätskeillä, hah!

Kerkesin juuri tulla kotiin, kun ovisummeri soi ja postimies toi odotetun paketin. Illemmalla laitoin vaatteitani myyntiin Zadaa-appiin ja katsoin Bachelorin finaalin ja tilinteon.

Keskiviikko 29/5

Nukuin niin huonosti. Heräsin kahdesti ihan hirveisiin painajaisiin ja valvoin hetken aikaa, koska en vaan uskaltanut nukahtaa uudestaan. Poikaystävä sattui olemaan juuri työmatkalla niin oli jotenkin tosi turvaton olo noiden unien jälkeen.

Aamulla sitten ”pirteenä ja hyväntuulisena” töihin. Päivän piristys oli ilmainen kevyt lounas töiden kautta KUUMA:ssa.

Äkkiä töistä kotiin kullan kainaloon ja lasagne mikroon! Oltiin molemmat syömisen jälkeen ihan uupuneita ja toinen otti vieressä päikkärit ja mä sinnittelin hereillä. Illemmalla kokkasin vielä mun lempiruokaa tällä hetkellä. Laitan lautaselle pinaattia, kurkkua, paahdettua parsakaalia, mansikoita, halloumia ja hummusta – nam!

Torstai 30/5

Aamu lähti hyvin käyntiin. Mun piti mennä 9.27 junalla töihin ja siellä mä odottelin juna-asemalla kunnes huomasin, että seuraava juna tulee 9.49. Mun pitäisi olla klo 10 töissä, joten juoksujalkaa kotiin ja auto alle. Kerkesin!

Töistä kotiin. Ihanaa päästä jo 16.30. Poikaystävä tulee golffista kotiin ja lähetään hakemaan mulle sushia. Ruokakoomailut taas jälleen. Ihan sunnuntaifiilis ja jotenkin tosi väsynyt olo ollut koko viikon. Haetaan kaupasta mansikoita ja suklaata ja katotaan Focus-elokuva. 5/5!

Perjantai 31/5

Vapaapäivä! Aamu alkoi pitkään nukkumisella ja puhelinpalaverilla yhden yrityksen kanssa. Keskustaan taas kerran näkemään Emiliaa ja tällä kertaa saatiin ihana Suvi meidän seuraksi! Mulla oli kauhea nälkä, niin tytöt tuli mun seuraksi Via Tribunaliin. He olivat poistaneet listalta mun lempipizzan… nouuu!

Kahvilassa istumisen jälkeen menin hakemaan poikaystävältä auton satamasta ja ajoin kotiin. Kodin kautta seuraavaksi kurkkaamaan hyvän ystävän uusi koti, joka oli super ihana!

Muutaman tunnin hengailun jälkeen tulin kotiin kaupan ja postin kautta. Ruokaa ja siivoamista ja nukkumaan. Hyvä päivä takana!

Lauantai 1/6

Tuli nukuttua niin hyvin! Tää päivä meni myös töissä. Päivän positiivinen yllätys oli se, kun löysin mun laukun pohjalta täyden Jungle Juice Barin leimakortin – ilmainen smoothie töihin 😀

Töiden jälkeen menin äidille ja nähtiin toisemme ruokakaupassa. Ostettiin lohta, uusia perunoita ja salaattitarvikkeita. Ja unohtamattakaan uutta 3 kaverin-jäätelöä!

Sunnuntai 2/6

Heräsin ilman herätystä klo 9. Aamupala nassuun, laittautuminen ja töihin.

Töiden jälkeen ripeästi äidille ulkoiluttamaan Miksua ja päädyttiin vähän pidemmälle lenkille rantaan. Kuuntelin hetken aaltoja ja suunnattiin kotiin. Pakastepizza uuniin ja Nonsensepodin uusin video päälle.

Päätin lähteä kotiin, niin pääsen hakemaan poikaystävän aamulla satamasta. Kotimatka oli vähän pidempi, kun piti tulla bussilla, metrolla ja junalla.

Mitäs tykkäsitte tälläisestä my week-postauksesta?

4 thoughts on “Kulunut viikko – 22

  1. Niin kiva lukea tällaisia postauksia! mä ainakin tykkään seurailla blogeista näitä ihan arkisia asioita ja kuvia! 😊

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s