Barbie

Tämä asu näkyikin jo mun Instagramissa (@janinakoskenniska) useaan otteeseen ja sai paljon kyselyitä. Tämän edullisen jakkupuvun löysin ZARA:sta. Hintaa taisi koko setillä olla yhteensä noin 50€. Niin suloinen ja oon jo pidemmän aikaa halunnut jonkun pirtsakan jakkupuvun itselleni.

Pistin jakkupuvun räätälille, sillä hihat ja lahkeet olivat aivan liian pitkät mulle. Siitä tuli ihan täydellinen! Halusin lahkeesta vähän lyhyemmän kuin normaalisti. Se näyttää tosi kivalta tennareiden kanssa, kun nilkat näkyy vähän ja pituus sopii myös korkojen kanssa.

Jalkaan pääsivät ensimmäistä kertaa Alexander McQueenin tennarit! Tilasin nämä itselleni palkinnoksi tästä keväästä. On tullut tehtyä tosi paljon töitä ihan mun päivätyössä sekä täällä blogin puolella. Kengät tuntuvat niin ansaituilta ja ihastelen niitä jatkuvasti.

Jotenkin niin mun tyyliset kengät!

Suit ZARA

T-shirt Levis

Sneakers Alexander McQueen

Mites iskeekö teihin tämä karkinvärinen puku?

One thought on “Barbie

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s