Miten tehdä siivouksesta kivaa?

Kaupallinen yhteistyö: method

Kenen muun mielestä siivous on tuntunut joskus tylsältä? Mun mielestä siivous oli maailman tylsintä puuhaa ennen kuin muutin omaan kotiin. Nyt siivouksesta on tullut mulle semmoinen asia, jolla saan esimerkiksi purettua sen hetkistä stressiä tai pahaa fiilistä. Mielummin käytän/puran sen negatiivisen energian johonkin, josta mulle tulee positiivinen mieli. Ja mun mielestä on ihan parasta tulla siistiin kotiin pitkän päivän jälkeen. Ei tarvitse aloittaa siivoamista vaan voi vaan istahtaa sohvalle ja keskittyä yhteiseen aikaan.

Pääsin kaupallisessa yhteistyössä methodin kanssa jakamaan teille mun siivousvinkkejä ja ylipäänsä kertomaan siitä, miten meillä pidetään koti siistinä.

Mun ”kotikotona” eli äidin luona käytettiin aina methodin tuotteita. Mulle tulee vieläkin mieleen methodin verigreipin tuoksuisesta yleispuhdistusaineesta mun lapsuudenkoti.

Omaan kotiin muutettua kaupan siivousosastolla tuli siis napattua heti tutut ja turvalliset methodin siivoustarvikkeet ostoskoriin.

methodin yleispuhdistusaine on suosikkini näistä kaikista. Mun mielestä on ihanaa, että tällä voi puhdistaa koko keittiön. Ruokapöydän, lavuaarin, lieden ja tasot saa kaikki puhtaiksi tällä aineella.

Oon aina ollut välineurheilija, niin voisin verrata mun siivousintoa näihin siivoustuotteisiin. Niihin tulee tartuttua useammin ja innokkaammin, kun ne näyttävät ja tuoksuvat hyvältä.

methodilta tulee limited edition-sarjoja ja yksi niistä on ollut tämä rose gold-kokoelma, jossa tuoksuna on pink pomelo. Tuoksu on niin ihana! Voisin tuoksutella sitä jatkuvasti. Ruusunkultaiset pakkaukset sopivat sisustukseen myös hyvin.

En tiedä miten onnistun, mutta meidän peileissä ja ikkunoissa on aina mun sormenjälkiä. Oon kokenut, että aikaisemmin käytetyt ikkunanpesuaineet ovat jättäneet inhottavia ja epäsiistejä raitoja vaikka miten hyvin hinkkaisit ja pesisit. Tämä tuote lupaa jättää raidat muualle kuin sinun ikkunoihin ja peileihin!

Tässä tuotteessa on ihanaa myös se ettei se haise yhtä pistävältä kuin muut ikkunanpesuaineet. Pistävyyden sijaan se tuoksuu raikkaalta mintulta ja eukalyptukselta.

Käsisaippuat, tiskiaineet ja puhdistussuihkeet ovat valmistettu 100% kierrätettävästä muovista. method tutkii jatkuvasti uusia tapoja keksiä vielä parempia kierrätystapoja tuotteilleen ja miten kaikki osat saataisiin uusiokäyttöön. Arvostan suuresti methodin läpinäkyvyyttä ekologisuuden suhteen. Heidän sivuiltaan löytyy jokaisen tuotteen ainesosat ja tietoa siitä, miten he kierrättävät.

Tuotteisiin, kuten käsisaippua ja tiskiaine, myydään myös täyttöpakkauksia, jolloin ei tarvitse joka kerta ostaa uutta pulloa.

Vaikka rakastan sitä, että voin käyttää yhtä tuotetta kaiken pesuun, mielestäni kylpyhuone tarvitsee oman tuotteensa. methodin kylpyhuonesuihkeessa on kasviperäinen koostumus ja uusi powergreen®-teknologia, jotka irrottavat mm. saippuajäämät ja pinttyneet tahrat helposti. Tällä saa myös ne pinttyneet meikkitahrat lavuaarista pois.

methodin tuotteet löytyvät suurimmista tavarataloista, mm. Citymarket, Prisma, Stockmann sekä monista päivittäis- ja erikoiskaupoista.

Kuvat minusta: Emilia Komulainen

2 thoughts on “Miten tehdä siivouksesta kivaa?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s