Oh so spring-ish

Oikein ihanaa alkanutta viikkoa!

Mulla on päällä poikkeuksellisen ”rohkea” asuvalinta itselleni. Oon ennen inhonnut pitää vaaleita farkkuja, johtuen siitä syystä, että musta on tuntunut siltä, että ne lihottavat hirveästi eikä mulla ole ollut niissä niin itsevarma olo. Tänä keväänä oon vaan päättänyt rokata vaaleissa farkuissa itsevarmasti ja unohtaa sen mörön tuolla pään sisässä.

Oon myös aivan rakastunut tähän pitsipaitaan. Sain tämän jo itseasiassa syksyllä ja odotin niin kovasti, että pääsen pukemaan sen kevään koittaessa. Ihan täydellinen juuri vaaleiden farkkujen kanssa! Päätin laittaa paidan alle vain braleten vaikka paidan alle voisi toki laittaa topin. Jotenkin toi paita braleten kanssa tuntui enemmän multa.

Päivä starttasi todella aikaisin, nimittäin jo klo 8.00 olin Stockmannilla uuden meikkivoiteen lanseerauksessa. Aamulla oli melko viileää, niin päätin pistää päälleni lämpimän takin. Tämä takki ei ole laadultaan kyllä mikään paras ja siihen on pinttynyt eteen tahra… mutta mitä odottaa 30€:n talvitakilta? Takki on palvellut hyvin jo 3 vuotta, mutta ensi vuonna ajattelin panostaa hieman laadukkaampaan versioon. Takki on muuten ollut yksi suosikeistani ja kerman sävy sopii mielestäni mulle hyvin.

Coat New Yorker

Blouse Kappahl*

Jeans Junkyard*

High heels Mango

Bag Fashiondrug

*= saatu/gifted

5 thoughts on “Oh so spring-ish

  1. Ihana asu! Munkin tarvis päästä kaupoille ostamaan jotain vähän freesimpää ja vaaleampaa vaatetta kevääksi ja kesäksi☀️ Tuntuu että kaapit vaan mustaa täynnä😅 Ja todellakin rokkaat noi vaaleat farkut, mäkin haluan!😍

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s