Classy babe

*= Sisältää mainoslinkkejä.

Tiedättekö sen asun, jossa teillä on tosi itsevarma ja hyvä olla? Mä sanoisin, että tämä on se asu mulle. Puin tämän klassisen asun viime viikon pressipäiville ja mulla oli koko päivän todella hyvä fiilis! Mulle asut tekevät paljon ja on ihanaa, kun itsellä on itsevarma olo.

Itsevarmuutta mulle tuli ehdottomasti noista mun uusista korkokengistä. Bongasin ne sattumalta ja pistin ostoskoriin, sillä olin mustien korkokenkien tarpeessa. Sellaisten, joilla voisi kävellä kaupungilla ilman, että jalkoihin alkaisi särkeä. Ja näistä kengistä tuli heti ensimmäisellä käyttökerralla ne kengät. Toki jalkoja painoi hieman, kun painoin noilla menemään 7 tuntia, mutta muuten ihan älyttömän mukavat ja hyvät jalassa.

Korkokengät Mango / TÄÄLTÄ*

Laukku Crossbody.dk / samantyylinen TÄÄLTÄ*

Paita Nak-d / samantyylinen TÄÄLTÄ*

Housut Cubus / samantyylinen TÄÄLTÄ*

Minkälaisessa asussa teillä on itsevarma fiilis?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s