Behind the scenes

Asukuvia ottaessa tulee jouduttua välillä mitä kummallisempiin tilanteisiin ja ulkopuolisille kuvailut näyttävät varmasti myös huvittavilta. Yleensä ihmiset tuijottavat, keskeyttävät sen mitä ovat tekemässäkään ja jäävät katsomaan ja tyypillisesti jotkut miehet viheltelevät ja huutelevat.

Tässä oltiin Emilian kanssa ottamassa asukuvia Helsingin Kauppatorilla, kun joukko aasialaisia turisteja tuli katsomaan viereen. Hetken päästä he kysyivätkin, että voinko ottaa heidän kanssaan kuvia.

Yleensä mulla on mukana iso laukku, kangaskassi tai jos ollaan tultu suoraan pr-tapahtumasta, niin goodie bag. Kuvaaja toimii välillä varsinaisena naulakkona, milloin on häneen ripustettu takki, laukku tai muut kassit. Ja vielä pitäisi riittää kädet ja tasapaino kuvailuun.

Jos meitä on vielä enemmän, niin jollain saattaa olla 3 ihmisen kamat käsissä.

Tältä näyttää, kun otan itselaukaisimella kuvia. Tässä kamera oli Benkun pelituolin ja lattialyhdyn päällä kauniisti tasapainossa, joskin vähän vinossa. Editoin nämä kuvat aina suoriksi ja saan niistä oikeasti sen näköisiä, että joku muu olisi ottanut ne. Taustalla näkyy myös kuinka yritän säätää puhelimesta kameraan itselaukaisinta. 

Tältä näyttää, kun yritetään saada ”kävelen tässä muuten vaan”-kuvia. Asento on todella mielenkiintoinen? Tässä myös ooteltiin tovi ohikulkevaa ratikkaa, jotta saataisiin se kuvaan. Samaan aikaan yritettiin väistellä autoja, pyöräilijöitä ja taustalla vilisi jatkuvasti ihmisiä.

Samaistuuko muut bloggaajat?

6 thoughts on “Behind the scenes

  1. Meillä tuli just keskiviikkona yks mies kommentoimaan Lauran taakse, kun otettiin Ekbergin edessä asukuvia 😀 Samaistun kyllä näihin kohtiin ja etenkin talvella tuohon naulakko-juttuun!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s