Makuuhuoneen uudistus 2/2

Yhteistyö: Veke.fi/tuotteista saatu alennus postausta vastaan.

Ollaan asusteltu tässä meidän 52,5 neliöisessä kaksiossa noin 10 kuukautta ja musta tuntuu, että täällä alkaa vasta nyt näyttämään omaan silmään valmiilta. Erityisesti makuuhuone on ollut kesken. Toki meillä on aina täällä ollut iso sänky ja yöpöydät, mutta jotenkin sängyn viereinen tila on ollut todella tyhjä.

Saatiin yhteistyössä Veke.fi kanssa tilata muutamia kotijuttuja alennuksen kanssa.

Aloin pyöritellä ajatusta jonkin näköisestä kevyestä lipastosta/hyllyköstä ja peilistä. Päädyin tuohon IKEA:n Vittsjö-hyllykköön. Valitsin House Doctor Walls-peilin tuohon päälle. Mielestäni 50cm kokoinen peili oli juuri sopiva tähän tarkoitukseen. Siitä pystyy myös peilata jonkin verran omaa asuaan ennen ulos lähtöä.

Halusin tohon lipaston päälle todella muhkeeta heinää ja tiesin, että voin luottaa meidän lähimpään kukkakauppaan – Home In Gardeniin! Ja tietysti kaksin aina kauniiimpi ja se pätee myös mun mielestä ton heinän kanssa. Yksi olisi näyttänyt tossa vaan surulliselta.

Halusin meille myös jonkun pienen rahin. Tykkään todella paljon sametista sisustuksessa ja jotenkin samettiset, pienet rahit ovat kiinnittäneet mun huomion. Tämä syötävän suloinen House Nordicin Gamby Pouf-rahi oli just eikä melkein sopiva tohon.

Tässä samalla myös hankittiin meidän ensimmäinen matto. Meillä on aikaisemmat matot saatu lahjoituksena meidän perheiltä ja nyt toinen niistä meni kellariin odottelemaan vuoroaan. Näin ensimmäisen kerran tämän VM Carpet Hattara-maton Saijan blogissa ja ihastelin miten samettisen pehmeeltä matto näyttää. Hattara-mattoa löytyy myös eri kokoisina ja värisinä. Meidän matto on kooltaan 133x200cm.

Matto on ihan täydellinen! Se on tarpeeksi matalanukkainen eikä kerää niin hirveästi pölyä ja muita roskia, hiuksia yms. Matto tuntuu ihan älyttömän mukavalta jalkojen alla enkä vaan voi kehua tarpeeksi tätä mattoa. Varmasti tullaan jatkossa ostamaan Hattara-mattoa eri sävyssä ja koossa muihin huoneisiin. Erityisesti mun mieltä lämmittää myös se, että VM Carpet on suomalainen perheyritys, jonka juuret tulevat Lappajärven rannalta.

Rakastan tossa matossa sitä, että väri vähän vaihtelee riippuen siitä mihin suuntaan nukka menee ja minkälainen valo on sillä hetkellä. Musta tuntuu, että aina, kun on todella kirkasta matto on tummempi ja iltaisin hämärässä matto on taas vaaleampi.

Mitäs te tykkäätte meidän makuuhuoneen uudistuksesta?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s