Let’s talk about hair…

Osa postauksen tuotteista on saatu pr-lahjana. Pr-lahjan saanti ei velvoita minua kirjoittamaan niistä.

Tuntuu, että mulla on todella hallussa meikit ja ihonhoitotuotteet, mutta hiustenhoidossa ja ylipäätänsä hiustenlaitossa oon ollut vähän peukalo keskellä kämmentä. En tiedä miksi, mutta oon kokenut hankalammaksi löytää hyvät hiustuotteet kuin hyvät ihonhoitotuotteet. Iho näyttää helpommin jos se ei tykkää jostain.

Harvemmin käytän kuivashampoota, mutta joinakin päivinä sitä vaan tarvitsee. BUDGIE Volume Dry Shampoo tuo likaisiin ja lättäniin hiuksiin volyymia ja pitää hiukset koko päivän puhtaana.

Kuivashampoossa on vaan se huono puoli, että se jää mulla aika tiukasti kiinni hiuspohjaan ja tuntuu ettei pelkkä shampoopesu riitä. BUDGIE Apple Cider Scrub on kuorintatuote hiuspohjalle. Tätä suositellaan käytettäväksi kerran viikossa ja tällä voi korvata shampoon, mutta tykkään pestä hiukset vielä shampoolla tämän jälkeen.

Suosikiksi nousi heti ensimmäisellä kerralla tämä BUDGIE the multitasking all-in-one mist. Tuote on hiuksiin jätettävä hoitosuihke. Se samaan aikaan suojaa lämpökäsittelyltä, ravitsee hiuksia mm. mustalla kvinoalla ja oliiviöljy puolestaan antaa hiuksille kiiltoa. Tuoksu itse tuotteessa on niin huumaava! Mulle on todella tärkeää, että hiustuotteet tuoksuvat hyvältä ja tämän tuotteen tuoksu jää hiuksiin koko päiväksi.

Mulle kampaaja suositteli näitä System Professional-tuotteita. Otin käyttöön LUXE OIL Reconstructive Elixir-öljyn ja LUXE OIL Cream Elixir-eliksiirin. Molemmat tuotteet sisältävät mm. argan-, jojoba- ja manteliöljyä. Hiusöljyä käytän hiustenpesun jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin. Levitän tuotteen ensisijaisesti latvoihin, mutta jäämät käytän etuhiuksiin, jotka kuivuvat mulla helposti. Hiusten suoristamisen jälkeen käytän eliksiiriä siloittamaan hiuksia ja tää antaa hiuksille upean kiillon!

Tämä on ollut jo vuosia mun holy grail-tuote hiuksille – Biozell texturizing spray. Mä itse inhoan hiuslakan jättämää tunnetta kiharrettuihin hiuksiin. Jotenkin hiukset kasaantuvat osiin eivätkä näytä hyvältä. Tämä suihke ei tee sitä! Aina, kun kiharran hiuksiani en harjaa kiharaa heti auki vaan suihkautan tätä hiuksiin ja vasta koko pään kihartamisen jälkeen avaan kiharat harjalla.

Tämä tuote pitää kiharan kiharana koko päivän, mutta jättää silti hiukset ilmaviksi ja ne tuntuvat siltä ettei niissä olisi tuotetta. Tuote myös antaa kiharoille volyymiä!

Ja millä mä sitten muotoilen hiukseni? Remington Keratin Protect-suoristusraudalla. Suoristuslevyt ovat päällystetty keratiinilla ja manteliöljyllä, jotka mm. vähentävät sähköisyyttä. Mun hiuslaatuni on niin hieno, että se sähköstyy helposti ja vältin tällä sen ongelman talven aikana.

Tää on ollut myös tosi hellävarainen mun hiuksille ja hiustenkatkeilu on myös vähentynyt. Suosittelen siis panostamaan hyvään ja laadukkaaseen rautaan! Mulla on aina ollut käytössä Remingtonin rautoja ja ne on toimineet mulla loistavasti ja kestäneet monta vuotta.

Viimeisenä mulla on nämä Sugarbearhair-hiusvitamiinit. Syön näitä kaksi kappaletta päivässä. En osaa sanoa vielä, miten nämä toimivat. Söin näitä noin vuosi sitten ja hiukset kasvoivat kyllä kesän aikana kivasti. Katsotaan nyt kolmen kuukauden jälkeen miltä hiukset näyttävät! Tavoitteena olisi kasvattaa hyväkuntoiset pitkät hiukset. Mulla on tämä ainainen hiusdilemma – pitkät vai lyhyet? Mitä mieltä te olette?

Mitkä on teidän holy grail-tuotteet hiustenhoidossa? Haluun testata teidän suosikkeja!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s