EMOJI GAME

😊 Hymyilyttää toi ihana sää, muutamat uudet vaatelöydöt keväälle, kukoistava blogi-inspiraatio, kavereiden treffaaminen, työkuviot…

😂 Oon nauranut koko viime viikonlopun tyttöjen kanssa, kun vietettiin staycationia hotellissa. Meillä oli niin omat jutut ja valvottiin kolmeen asti yöllä hihitellen – ihan parasta! Tästä meidän hotelliyöpymisestä tulee oma postauksensa sunnuntaina.

😎 Kesäloma lähestyy ja oon nyt pyytänyt töistä meidän matkapäivät vapaaksi. En vaan voi uskoa, että me mennään melkein kuukaudeksi Jenkkeihin?! Lisättiin muuten San Diegon ja Las Vegasin lisäksi matkakohteeksi Los Angeles.

🤓 Maailman paras äiti toi mulle lukemista sairaalaan siltä varalta, että olisin joutunut olemaan siellä useamman päivän. Sain Louise Hayn Muuta ajatuksesi, muutat elämäsi-kirjan ja oon tykännyt siitä yllättävän paljon. Positiivisia viboja ja oman ajattelutavan muuttamista positiivisemmaksi.

😡 Tällä hetkellä ei oikeestaan suututa mikään. Ehkä ärsyttää mun iholle ilmestynyt akne, mutta en jaksa harmitella sitä niin kuin tein nuorempana. Yritän löytää mun omalle iholle sopivat tuotteet ja muuttaa ruokavaliota, niin ehkä sillä selvittäisiin. En missään nimessä halua antibiootteja tai roaccutania.

🙄 Oon ollut tosi väsynyt pusutaudin sairastamisen jälkeen. Nukun 11-12 tunnin yöunia ja oon silti väsynyt päivällä. Kävin myös kävelylenkillä ja rupattelin samaan aikaan mummuni kanssa ja olin niin hengästynyt. Lääkärin mukaan pitää odottaa vielä pari viikkoa ennen kuin saisi aloittaa urheilun kunnolla.

😍 Viime aikoina oon ollut just toi sydänsilmäemoji. Jotenkin on ollut todella rakastava fiilis kaikkea kohtaan ja erityisesti omaa poikaystävää kohtaan. Välillä vaan tulee mietittyä, että miten oonkaan niin onnekas, että oon saanut ton ihmisen mun rinnalle?

😭 Beyoncén Netflix-dokumentti Homecoming. Aloin itkemään heti, kun viime vuoden Beychella alkoi. En tiedä tiesittekö, mutta oon ihan jäätävä Beyoncé-fani! Elämäni paras keikka oli ehdottomasti viime vuonna Lontoossa nähty On the Run 2.

🤔 Oon miettinyt kauppalistaa ja ruokia tulevaa pääsiäistä varten. Ollaan menossa mökille, Vierumäelle ja ruokia pitää miettiä muillekkin kuin vaan meille. Aiotaan ainakin grillata ensimmäistä kertaa tänä vuonna – nam!

🤤 Uusin ruokarakkaus on ehdottomasti lehtikaalisipsit. Kokeilin niitä ensimmäistä kertaa ja rakastuin! Jopa Benkku tykkäsi niistä vaikka sipsien paistuen uunissa hän valitti niiden haisevan. Eli kokeilemisen arvoinen snack kaikille.

Ihanaa, ihanaa pääsiäistä kaikille!

4 thoughts on “EMOJI GAME

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s