Makuuhuoneen uudistus 1/2

Kaupallinen yhteistyö: Desenio

Pääsen vihdoin paljastamaan teille mitä pieniä uudistuksia meidän makuuhuoneelle on tehty! Pienillä jutuilla saa tehtyä jo todella paljon ja näin kävi myös tämän huoneen kohdalla.

Kaupallisessa yhteistyössä Desenion kanssa saatiin uudistaa meidän makuuhuoneen sisustusjulisteet.

Ylemmässä kuvassa näkyy lähtökohta. Edelliset sisustusjulisteet olivat todella kivat, mutta valitettavasti vääränkokoiset tänne. Aikaisemmat olivat 30x40cm ja nyt otimme 50x70cm.

Musta tuntuu, että noilla uusilla, isommilla kehyksillä ja julisteilla saatiin todella paljon ryhtiä tohon huoneeseen. Ollaan mietitty sängynpäädyn hankkimista, mutta taulut pistivät mut miettimään onko se sittenkään niin tarpeellinen?

Miten päädyin tähän kolmen julisteen sarjaan?

1. Ihan ensimmäisenä mun huomio kiinnittyi tähän Almost Kiss-julisteeseen, joka yksinkertaisen kaunis ja herkkä.

2. Tiesin, että halusin jotain väriä. Tykästyin tosi paljon tähän kuviointiin. Se ei ole mikään kuvio tai esine, mutta silti todella kiva.

3. Ja koska oltiin jo ensimmäisessä taulussa päästy rakkausteemaan, niin päätettiin jatkaa sitä kolmannessa julisteessa. Tämä Love Square B&W-juliste on täydellinen lisäys!

Mulla on teille myös alennuskoodi Desenion verkkokauppaan. Koodilla JANINAKOS saatte 25% alennusta 16.-18.4.2019 välisenä aikana! Oiva tilaisuus löytää kotiin jotain kivaa pientä sisustukseen. Kuten näistäkin ennen ja jälkeen-kuvista huomaatte, pieni freesaus ei paljoa vaadi!

6 thoughts on “Makuuhuoneen uudistus 1/2

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s