Fiilikset Löwengripin tuotteista

Kaupallinen yhteistyö: Cocopanda

Muutama viikko sitten kerroin teille kuinka sain kaupallisessa yhteistyössä Cocopandan kanssa testiin Löwengripin tuotteita iholle ja hiuksille. Nyt tulen kertomaan teille miten tuotteet ovat toimineet.

Kaiken kaikkiaan olen ollut todella tyytyväinen kaikkiin tuotteisiin ja Löwengrip osottautui kaikkien kehujen arvoiseksi. Ilolla seurailen mihin Isabella Löwengrip saa brändinsä vietyä. Mielettömän motivoiva nainen!

Suosikikseni hiustenhoitotuotteista on noussut Löwengrip The Cure Hair Mask. Se kosteuttaa niin hyvin hiuksia ja olen ottanut sen mukaan joka sunnuntaiseen kauneuspäivääni.

The Cure Shampoo antaa hiuksilleni volyymiä enemmän kuin mikään muu shampoo. Menen kosteilla hiuksilla nukkumaan ja aamulla saan aina hieraista silmiä muutaman kerran, kun hiukseni ovat niin ilmavat. Loistava tuote käytettäväksi ennen hiusten kihartamista!

The Cure Hair Oil on todella, todella kosteuttava ja sitä tarvitsen omaan hiuslaatuuni vain yhden painalluksen. Tykkään itse levittää hiusöljyn pyyhekuiviin hiuksiin, entäs te?

Kuten aikaisemmassa postauksessa mainitsin, Löwengripin Instant Glow Whipped Cream soveltuu hyvin meikin alle ja nyt olen pohjustanut sillä päivittäin meikkini – aivan loistava tuote! Tuotteessa on pientä kimallusta ja se tuo ihanaa hehkua meikin alle. Ja pitää ihon kosteutettuna koko päivän.

Iltaisin olen puhdistanut kasvot Instant Glow Cleansing Foamilla ja pieni määrä on riittänyt puhdistamaan meikit.

Puhumattakaan Instant Glow Serum Drops-seerumista, johon rakastuin heti ensimmäisellä kokeilulla. Sitä olen käyttänyt aamuin ja illoin. Seerumi tuo iholle sitä hehkua, mitä oon todellakin kaivannut!

Ja pieni pääsiäisen ostosvinkki! Cocopandalla on nyt pääsiäisen aikana (14.-23.4) koko valikoima vähintään -20% alennuksessa! Ihan loistava tilaisuus täydentää mm. itseruskettavat ja ihonhoitotuotteet kesää kohti. Ja myös kaikki Löwengripin tuotteet ovat tarjouksessa.

Mitkä tuotteet kuuluvat teidän kauneudenhoitorutiineihin?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s