Vaatekaappini tärkeimmät aarteet

Tänään ajattelin tulla aloittamaan pienen blogihaasteen, ellei tätä tosin ole jo keksitty, itse en ole törmännyt. Tässä postauksessa/haasteessa jaan teille vaatekaappini tärkeimmät aarteet. Ne aarteet, joita tulen vaalimaan rakkaudella aina. Ne aarteet, joita en vaihtaisi mihinkään. Tuotteilla on mulle valtava tunnearvo ja ne muistuttavat mua päivittäin elämäni kohokohdista ja tärkeistä ihmisistä

Ensimmäisenä esittelyssä ensimmäinen luksustuotteeni – Givenchy Antigona Small Bag.

Olin haaveillut laukusta vuosia ja, kun olin ollut vuoden ensimmäisessä ”kunnon työpaikassani” päätin ostaa tämän Lontoon reissulta itselleni. Samaan aikaan palkinnoksi siitä, että olin edennyt työpaikallani sekä 19-vuotislahjaksi itselleni.

Laukku on äärettömän rakas ja se on niin klassinen kaunokainen. En voisi kehua laukkua tarpeeksi!

Louis Vuitton Logomania Scarf

Tämä on postauksen aarteista uusin, mutta aivan yhtä rakas kuin muutkin. Pyörittelin päässäni tämän huivin ostoa ja kävin muutaman kerran sovittamassa huivia, mutta joka kerta päädyin lähtemään liikkeestä ilman huivia.

Joulun aikaan, kun laitoimme lahjoja kuusen alle, Benkku tuli kotiin myhäillen oranssin kassin kanssa. Muistan, kun mun kasvoille tuli vaan valtava hymy enkä millään voinut peittää mun innostumista. Olin melko varma, että paketista paljastuisi tämä huivi, mutta mietin, että onko hän oikeasti voinut muistaa juuri oikean huivin ja värin. Ja olihan se ❤

Oon kohdellut huivia todella varoen ja odottanut, että huivia pääsisi pitämään keväämmällä kevyempien takkien kanssa.

HUGO BOSS-collegepaita

Tämän sain mummultani noin vuosi sitten lahjana. Olin juuri saanut tietää uudesta työpaikastani ja aloittanut siellä. Mummu tuli päivävisiitille Helsinkiin ja osti minulle lahjaksi tämän BOSS Woman-collegepaidan. Paita on ensinnäkin todella hyvää materiaalia eikä ole nukkaantunut kovassakaan käytössä ja se on myös pysynyt valkoisena.

Paita muistuttaa itseäni aina mummustani ja tietysti työpaikastani.

Michael Kors Mini Jet Set Crossbody

Tämän laukun sain äidiltäni 18-vuotislahjaksi. Laukku on ollut mulla todella kovassa käytössä ja aina uudelleen se tulee mulla käyttöön. Erityisesti keväisin ja kesäisin, kun tarvitsee mukaan vain lompakon ja puhelimen. Toki vuosien saatossa, kun puhelimet ovat kasvaneet, nykyinen puhelimeni ei taida laukkuun enää mahtua.

Laukku muistuttaa minua ikimuistoisesta syntymäpäivästäni sekä tietysti rakkaasta äidistäni.

Mitkä ovat teidän vaatekaapin aarteitanne?

4 thoughts on “Vaatekaappini tärkeimmät aarteet

  1. Kiva postaus! Täytyy toteuttaa itsekin😊 Mulla on toi sama Louis Vuittonin huivi mustana, mutta mulla meni se tosi nopeasti nukkaiseksi ja jotenkin hieman kulahtaneen näköiseksi😕 Ehkä en oikein kohdellut sitä tarpeeksi hyvin😅 Onko sun huivi nukkaantunut ja jos on, ootko yrittänyt siistiä sitä jotenkin?

    Tykkää

  2. Tee ihmeessä 😍Mullakki nukkaantu valitettavasti jo muutaman käyttökerran jälkeen 🙄 Vähän ärsyttää, kun huivilla on niin paljon hintaa…Kysäsin asiaa tutulta, joka on LV expertti ja hän sanoi, että se oon vaan siitä, kun villa on niin hienoa kuidultaan. Mietin, että saisko sitä nukkaa nypittyä pois sille tarkotetulla välineellä 🤔 Ootko käyny LV kysyy? 😊

    Tykkää

  3. Oi, toi Logomania on kyllä niin kaunis 😊 Se on ollut haaveissa pitkään itselläkin, joten ehkä ensi syksynä ois sen hankinnan aika! Harmi vaan jos se on menny sekä sulla että Saaralla nukkaiseksi nopeasti ja etenkin jos sille asialle ei vaan voi mitään. Huivin pitäisi kuitenkin kestää käyttöäkin.Omassa vaatekaapissa kaikki Ted Bakerin vaatteet on niitä mun suurimpia aarteita. Ehkä en paljasta liikaa niin voin osallistua tähän haasteeseenkin ❤

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s