Huhtikuussa aion…

Mennä viideksi (!!) päiväksi mökille viettämään pääsiäistä. Mennään minä + Benkku ja meidän hoitolabbis ja yhden yön jälkeen saadaan muutama kaveri sinne seuraksi. Vitsi tätä viikonloppua on odotettu ja suunniteltu pitkään.

Viettää staycationia Emilian ja Ainon kanssa ensi viikonloppuna hotellissa! Meillä tulee olemaan ihan täydellinen tyttöjen viikonloppu – mä tiedän sen ❤

Toteuttaa muutaman todella kivan yhteistyön! Oon aina todella innoissani mun yhteistöistä ja siitä, kun mulle annetaan vapaat kädet niiden toteutukseen.

Äänestää vaaleissa!

Kannustaa Suomen tuplavoittoon muodostelmaluistelun MM-kisoissa, jotka ovat itseasiassa ensi viikonloppuna ja kisat järjestetään Suomessa. Tällä kertaa tyydyn katsomaan kisoja tv-ruudun takaa. Tiesittekö, että Suomi on yksi maailman menestyneimpiä maita muodostelmaluistelussa? Suosittelen katsomaan!

Nähdä ystäviä paljon. Musta on tullut ihan hullu näiden sairaslomien aikana ja haluan vaan päästä ulos, pois kotoota!

Boostaa vielä enemmän tätä bloggaamista! Nyt on tällä hetkellä jotenkin tosi hyvä draivi päällä ja paljon ideoita mielessä. Huikatkaa vaan jos on jotain mitä haluaisitte nähdä! Tässä kuussa tulossa erityisesti koti- ja kauneusjuttuja.

Mitä suunnitelmia teillä on tälle kuulle?

2 thoughts on “Huhtikuussa aion…

  1. Sun huhtikuu kuullostaa superkivalta! Mäkin haluisin boostaa enemmän bloggaamista! Nyt kun vielä on kivemmat kelit ja aurinko paistaa niin kivempi käydä kuvailemassakin😊 Hyviä ideoita onneksi saa myös ihanilta kanssabloggaajilta🥰 Mökkipääsiäinen olis tosi jees😍

    Tykkää

  2. Oon kyllä innoissani tästä kuusta 😍 Erityisesti tosta mökkireissusta, kun pääsee vähän nollaamaan 🙏🏼Ja se on varmaan just toi sää mikä muakin inspiroi, kun voi kuvailla milloin haluaa eikä päivänvalo rajoitu siihen klo 11-15 välille 😅

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s