Sinäkin voit vaikuttaa

Mun suosikki podcast Nonsense pisti pystyyn tälle keväälle Vaalispessun, jossa Linda ja Alexa ovat haastatelleet eri puolueiden edustajia. Olin itse todella vaikuttunut siitä, että nämä huikeat ja inspiroivat naiset käyttävät valtavan suurta platformiaan siihen, että he kannustavat ihmisiä äänestämään! Minä itse muiden joukossa, innostuin ensimmäistä kertaa ikinä sanasta eduskuntavaalit.

Nykyään on tehty oman ehdokkaan löytäminen niin helpoksi, että tuntuisi melkein tyhmältä jättää äänioikeus käyttämättä vain siksi, että ei tiedä ketä äänestäisi. En itse ole niin perillä poliittisissa asioissa eikä ne ole koskaan kuuluneet meidän suvun kahvipöytäkeskusteluihin. Koulussa mua ei olisi voinut kiinnostaa pätkän vertaakaan, mitä opettaja höpötti jostain lobbaamisesta ja puoluekurista. Mutta on tärkeää olla kiinnostunut sun ja sun tulevien lapsenlapsien tulevaisuudesta.

Mä löysin oman puoleeni Nonsensepodin kautta ja oikean ehdokkaan tekemällä YLE:n ja Helsingin Sanomien vaalikoneet.

Mä oon menossa äänestämään, oothan säkin?

6 thoughts on “Sinäkin voit vaikuttaa

  1. Mä oon kans kuunnellu ne kaikki läpi ja oon ihan fiiliksissä! Sain ihan uuden kuvan mm. KD:n Sari Essayahista, vaikka en häntä tulekaan äänestämään. Mun oli tarkoitus myös tehdä postaus, jossa kehottaisin jengiä äänestämään! Tärkeä aihe ja hyvä, että säkin oot innostunu äänestämisestä 😊

    Tykkää

  2. Sama juttu täällä, että sai vähän uutta näkökulmaa edustajiin 😊 Tee ihmeessä! Mitä enemmän porukkaa kannustamassa, sitä enemmän tulee toivottavasti uusia äänestäjiä 💕

    Tykkää

  3. Miun mielestä on todella tärkeää mennä äänestämään jos vain siihen on mahdollisuus! 😊 vaikka ei perillä olisikaan politiikasta niin vaalikoneet auttaa!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s