Testissä: Löwengripin tuotteet

Kaupallinen yhteistyö: Cocopanda

Blogeja seuranneena et varmaan ole voinut välttyä Isabella Löwengripiltä. Ruotsalainen bloggaaja ja ”boss lady”, joka on perustanut oman kauneudenhoitobrändin – Löwengrip. Tuntuu, että näitä tuotteita on näkynyt somessa viime aikoina erityisen paljon ja olihan Isabellakin vierailemassa Suomessa hiljattain.

Sain kaupallisessa yhteistyössä Cocopandan kanssa mahdollisuuden päästä testaamaan näitä tuotteita. Löwengripin tuotteet tulivat vasta hetki sitten Cocopandan valikoimiin. Olen kuullut tuotteista pelkkää hyvää ja rakastan sitä miten kauniilta tuotteet näyttävät. Sopivat siis myös hyvin esille pantaviksi kylpyhuoneeseen.

Niin kuin aina saman sarjan tuotteita suositellaan käytettäväksi yhdessä. Ihon puhdistuksen aloitan aina puhdistusvaahdolla, jonka jälkeen kuivaan hellävaraisesti ihon taputtelemalla. Kuivalle iholle levitän muutaman tipan seerumia ja viimeistelen kosteutuksen kosteusvoiteella. Kaikki Instant Glow-sarjan tuotteet sisältävät mm. C-vitamiinia ja hyaluronihappoa.

Löwengrip Instant Glow Serum Drops 5/5

RAKASTAN seerumeita ja niiden hyödyt näkyvät iholla säännöllisen käytön jälkeen. Tämä tuote tuo iholle juuri sitä kaivattua tervettä hehkua ja kosteuttaa omaan mieltymykseeni juuri sopivasti. Tuotteessa ei myöskään ole liian voimakasta tuoksua.

Löwengrip Instant Glow Whipped Cream 4,5/5

Todella miellyttävä kosteusvoide. Ei liian paksu vaan juuri sopiva päivittäiseen käyttöön. Tuote sopii kuulemma myös hyvin meikin alle, jättäen ihon kuulaaksi ja tasaiseksi.

Löwengrip Instant Glow Cleansing Foam 4/5

Tykkään kaikista eniten vaahtomaisista puhdistusaineista. Ne ovat tarpeeksi hellävaraisia iholleni eivätkä jätä ihoa niin kuivaksi ja kiristäväksi. Cleansing Foam jättää ihon todella puhtaaksi, mutta ainut asia josta tulee miinusta on tuoksu. Tuote tuoksuu banaanilta ja itselleni tulee siitä mieleen lapsuudessa syödyt banaanin makuiset kuumelääkkeet.

Valitsin itselleni testiin Löwengripin hiustuotteista The Cure-sarjan, joka on suunnattu erityisesti vaurioituneille hiuksille. Mulla on katkeillut jonkun verran hiukset suoristamisen takia, niin tuntuu, että hiukset tarvitsevat paljon hoitoa ja kosteutusta.

Löwengrip The Cure Repair & Shine Shampoo 3,5/5

Shampoo ei vaahtoudu niin paljon mitä käyttämäni shampoot yleensä. Tästä itselleni tulee fiilis ettei se pesisi hiuksia tarpeeksi hyvin. Shampoo kuitenkin toimii hyvin ja jättää hiukset silkkisen pehmeiksi.

Löwengrip The Cure Hair Mask 4/5

Jättää hiukset ihanan pehmeiksi ja kosteutetuiksi. Naamio jätetään hiuksiin 10-15 minuutiksi ja sillä välin kerkeän itse mm. sheivaamaan, pesemään kropan tai laittamaan kasvonaamion vaikuttamaan.

Löwengrip The Cure Hair Oil 4,5/5

Olen todella tarkka hiusöljyistä. Niistä ei saa tulla rasvaiset hiukset vaan tuotteen pitää imeytyä hiuksiin. Käytän tätä muutaman pisaran verran ja hieron sitä ensiksi latvoihin, jonka jälkeen loput laitan itselleni kuiviin etuhiuksiin.

Tulen jakamaan teille parin viikon päästä fiiliksiä näistä tuotteista. Näin pystyn kertomaan teille onko ihossani tai hiuksissani näkynyt huomattavaa muutosta.

Ootteko te testanneet jo Löwengripin tuotteita? Jos olette, niin mitä?

4 thoughts on “Testissä: Löwengripin tuotteet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s