Kevään sisustusihastuksia

Kaupallinen yhteistyö: BGA Nordic

Mikä siinä onkaan, kun aina vuodenajan vaihtuessa iskee se kovin sisustusvimma? Syksyllä asunto pistetään täyteen tuoksukynttilöillä ja pehmoisillä vilteillä, kun taas sitten keväällä haetaan kotiin jotain kevyttä lisäystä sisustukseen. Itse olen kokenut helpoimmaksi (ja edullisimmaksi) vaihtoehdoksi vaihtaa tekstiileitä. Esimerkiksi uudet sohvatyynyt tai keväiset lakanat sänkyyn.

Meillä on tällä hetkellä meneillään makuuhuoneen freesaus ja vihdoin ja viimein keksittiin sinne jotain muutakin kuin sänky ja yöpöydät. Meillä on melko iso makuuhuone, jonka takia sinne pystyy keksimään lisäksi jotain kivaa, pientä sisustuselementtiä.

Tutustuin BGA Nordicin verkkokaupan laajaan valikoimaan, josta löytyy mm. tauluja, peilejä, valokuva-albumeja ja kehyksiä. Tulin jakamaan muutaman sisustussuosikkini kaupallisessa yhteistyössä heidän kanssaan.

Olen ajatellut hankkivani tyhjään tilaan jonkin kevyen lipaston/hyllykön. Mieluiten mustana. Siihen päälle iso pyöreä peili. Oon ihan rakastunut pyöreisiin peilin tällä hetkellä! En ole vielä kuitenkaan päättänyt haluanko peilin ilman kehyksiä vai mustilla kehyksillä. Mitä mieltä te olette?

Lipaston päälle koristeeksi löysin aivan ihania kahvipöytäkirjoja, jotka toimivat itseasiassa valokuva-albumeina. Ulkoasultaan ne ovat todella yksinkertaisia, mutta kauniita. Ja jotenkin tykkään itse omistaa muistoja ihan paperisina valokuvina. Ja nämä kirjat sopivat myös esimerkiksi olohuoneeseen sohvapöydälle.

BGA Nordicin tuotteet toimitetaan sinulle 2-4 arkipäivässä eli todella nopeasti!

Iskeekö teihin myös vuodenajan vaihtuessa sisustusinpiraatio? Mikä on teidän tämän sesongin suosikki?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s