Mitä mulle kuuluu?

Oon ollut reilu viikon verran kipeenä. Niin kipeenä, että maanantaina terveysaseman hoitaja soitti saman tien lääkärin huoneeseen, koska säikähti mun kaulaa. Mun vasemman puolen imusolmukkeet turposivat tosi pahasti ja kaula näytti aika… noh, erikoiselta. Sain lääkkeet imusolmuketulehdukseen ja samalla myös otsa- ja poskiontelontulehdukseen. Tuli sairastettua sitten oikein kunnolla kerralla.

Terveydestä stressaamisen lisäksi oon joutunut kamppailemaan vähän ikävempien perhejuttujen parissa. Tein vaikean, mutta mua helpottavan päätöksen pistää suhteeni poikki läheiseeni, joka vaikutti mun elämääni negatiivisesti. Vaikka tämä mua helpottaakin, on sen asian käsittely itselläni vielä hieman kesken. Mua on onneksi auttanut ihan älyttömästi se, että mun läheiset ovat kuunnelleet ja tukeneet mua tässä asiassa.

Haluun pitää blogini kivana paikkana ja jakaa tänne ihania muistoja ja inspiroivia juttuja, mutta välillä tulee mieli purkaa omia ajatuksia. Etenkin silloin, kun on ollut vähän vaikeampaa. Silloin, kun joku kysyy sulta mitä sulle kuuluu etkä tiedä edes mistä aloittaa, mutta päädyt vastaamaan ”hyvää”.

Seuraavassa postauksessa vähän kivempia juttuja… ❤

8 thoughts on “Mitä mulle kuuluu?

  1. Kyllä blogissa pitää pystyä välillä jakamaan myös näitä elämän nurjemman puolen juttuja. Se tuo sitä oikeaa kosketuspintaa kirjoittajaan. Hyvä, että uskalsit tehdä rohkean päätöksen ja se varmasti tekee hyvää jatkossa ❤️

    Tykkää

  2. Se on täysin okei purkaa ajatuksia blogiin. Kaiken ei aina tarvitse näyttää blogissa täydelliseltä. Sun blogi on ihana, vaikka kertoisitkin vaikeita juttuja ja tosi rankkaa aikaa oletkin elänyt. Se on aina ikävää sairastelu ja läheisen kanssa välien meneminen poikki. Tsemppiä💖

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s