TIISTAIN SUOSIKKEJA 

Shoppailen nykyään todella harvoin. Ihan vaan sen takia, että tavaran määrä ahdistaa enkä oikein koe tarvitsevani mitään. Nyt kuitenkin löysin muutamat jutut joita olen pohtinut pidemmän aikaa.

H&M:stä löysin mulle täydellisesti istuvan oversized bleiserin, joka on malliltaan vähän pidempi. Beigeä sävyä multa ei myöskään löydy vaatekaapista hirveästi, niin tämä on hyvä lisäys klassiseen vaatekaappiin!

Valkoiset daddy sneakerit, chunky sneakerit… vai miksikä niitä kutsutaan? Katsoin näitä jo viime kesänä, mutta en halunnut ostaa niitä, jos kyllästyisin niihin. Nyt, kun vieläkin himoitsin niitä, annoin itselleni luvan ostaa ne.

Ollaan pikkuhiljaa alettu keräilemään Marimekon astioita. Lähinnä vaan pikkulautaset, kahvikupit ja kulhot kiinnostavat. Nyt myös tekstiileistä löytyy hieman Marimekkoa. Patalaput, keittiöpyyhe sekä tämä ihana tyyny!

Niin moni on kehunut &Other Stories kauppaa ja mä eksyin sinne ensimmäistä kertaa vasta muutama kuukausi sitten. Osa saattaa muistaa kuinka paljon tykkään kookoksesta. Heidän Perle de Coco-tuotteet tuoksuvat aivan taivaalliselta! Kookoksen, karamellin ja vaniljan yhdistelmä on niin herkullinen, että olen innostunut käyttämään vartalorasvaa päivittäin, kun ennen se saattaa toteutua kerran kuussa…

Tykkään vaihdella tavaroiden paikkoja ja luoda kotiin uutta ilmettä. Tein meille keittiöön tämän nurkkauksen, joka on mun mielestä niin kiva, kun sieltä löytyy öljyt, pastaa, sipuleita sekä mausteita. Tosin poikaystävän mielestä tämä on hieman turha, kun meidän keittiössä on valmiiksi ahdasta. Oh well…

Tällä hetkellä ulkona paistaa Aurinko ja mulla on vapaapäivä viikon työputken jälkeen. Mulle parasta vapaapäivisin on vaan olla, siivota kotona ja tehdä blogijuttuja. Ehkä myöhemmin menen pienelle kävelylle ulos ja muuten päivän agendaan kuuluu vaan siivoamista, pyykinpesua, kanasalaatin kokkaamista, videon editointia sekä illemmalla suuntaan vielä salille.

Mitäs teidän tiistaihin?

8 thoughts on “TIISTAIN SUOSIKKEJA 

  1. Äh, ei miehet oikein ikinä ymmärrä noiden nurkkausten päälle 😀 Meilläkin jos Sami sais päättää niin kotoa katoaisi kaikki purnukat ja killuttimet yms. koriste-esineet niin kuin herra niitä nimittää 🙈 Noi tennarit tms sopii varmasti sulle hyvin 😍

    Tykkää

  2. Mulla meni aika kauan lämmetä noihin dad sneakereihin, mutta nyt on tullut fiilis että olis ehkä aika hommata pari niitä itsellekin😅👌🏻 kivat noi sun!😍

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s