Minkälainen olen horoskooppini mukaan?

Uskotteko te horoskooppeihin? Tämä kysymys jakaa ihmisiä molempiin suuntiin. Oon aina uskonut horoskooppeihin enkä siis tarkoita niitä lehden viimeisiltä sivuilta löytyviä ”tapaat keskiviikkona komean muukalaisen”. Vaan sitä, että sille on syynsä miksi esimerkiksi samaa horoskooppia olevissa ihmisissä on samoja luonteenpiirteitä tai jotkut horoskoopit eivät tule hyvin toimeen toisen horoskoopin kanssa. Esimerkiksi, kun aloin tapailemaan Benkkua, selvitin hänen horoskoopin ja selvitin myös sen miten käytännössä nämä kaksi horoskooppia toimivat yhteen.

Minä itse olen horoskoopiltani leijona (23.7-22.8) ja äitini kuvailisi minua niin tyypilliseksi leijonaksi kuin olla ja voi. Tosin jos tutkailee syntymäkarttaani, huomaa, että minussa on paljon samoja piirteitä kuin härällä.

Tässä mitä Anna.fi:n ja Astro:fi:n sivustolla sanotaan leijonasta.

Leijona on antelias, luova, johtamiskykyinen, elinvoimainen, arvokas ja viisas. Leijona luo itse oman arvomaailmansa ja on avoimesti ylpeä itsestään. Leijona on hyvin kunnianhimoinen ja synnynnäinen johtaja. Hän määrää ja ohjaa mielellään muiden toimintaa. Leijona on myös hyvin luova persoona. Niille, jotka osoittavat leijonalle kunnioitusta, hän on antelias ja hyväntahtoinen. Leijonan huonoihin puoliin kuuluu itsekkyys, joka voi helposti johtaa narsistisuuteen.

Rakkauselämässään Leijona on maailman ihanin ja huomaavaisin kumppani, joka osaa kannustaa ja tukea puolisoaan sekä sanoin että teoin.

Leijonat ovat syntyneet alitajuiseen päämäärähakuisuuteen ja siksi jokaisella Leijonalla täytyy olla se oma juttu elettävänä ja toteutettavana. Tuskastuminen ja elämän päämäärättömyys nousee ensimmäisenä esille arkielämän rutiineihin kypsymisenä ja siitä nousevan kiukun saavat niskaansa Leijonan puoliso, lapset ja muut hänen kanssaan päivittäin tekemisiin joutuvat ihmiset.

Leijonan ulospäinsuuntautuneen ja itsetietoisen kuoren alla on äärimmäisen herkkä sielu, joka haavoittuu helposti. Tämä herkkyys takaa sen, että leijona on lämminsydäminen ja pohjimmiltaan hyvää tarkoittava. Leijonat vaativat valtavasti huomiota ja hyväksyntää herkän sielunsa koossapitämiseksi, mutta jos näin käy hän maksaa ihailun takaisin olemalla intensiivinen ystävä.

Pystyn kyllä tunnistamaan itseni oikeastaan jokaisesta lainauksesta. Olen luonteeltani temperamenttinen ja näytän myös tunteeni todella avoimesti. En pysty piilottamaan kasvoiltani sitä, että pidä jostain henkilöstä tai sitä, että minulla on huono päivä. Mutta positiivisesti ajateltuna minua on helppo lukea ja olen avoin.

Itsekäs? Kyllä, välillä. Niissä asioissa etenkin joissa koen, että nyt minun on oltava itsekäs. Olen lojaali läheisilleni, mutta jos en saa takaisin samaa arvostusta ja panostusta, olen sen verran itsekäs, että valitsen itseni toisen sijaan. Hallitsen myös ilkeyden silloin kun minun tarvitsee. Sanotaan, että leijona osaa pistää kipeimpään paikkaan ja näin olen joskus tehnyt, kun temperamenttisuus ja viha on ottanut minusta vallan.

Olen luova ja rakastan sitä, että saan päästää luovuuteni valloilleen. Kotona, työelämässä tai ihan missä vaan. Koen, että minä olen siinä hyvä. Blogini on minulle se paikka, jossa saan toteuttaa tätä kaikista eniten. Nuorempana tykkäsin kuvaamataidosta ja käsitöistä koulussa, kun niissä sai melko vapaasti toteuttaa itseään.

Uskotteko te horoskooppeihin? Mua kiinnostaisi myös tietää mitä te olette horoskoopeiltanne?

Lähteet ja lainaukset: Astro.fi ja Anna.fi

5 thoughts on “Minkälainen olen horoskooppini mukaan?

  1. Siis mä kans uskon horoskooppeihin 100%!!! Oon ite oinas, nousevamerkki härkä ja kuumerkki rapu😍 Jos et oo selvittäny näitä niin kannattaa! Auttaa sit huoneen tulkitsemisessa myös! Ja jos et oo kattonut sun huonetta viel niin gör det!! Horoskoopit parasta mitä tiedän ja luen niistä joka päivä. Ja nimenomaan astro.fi lempisivu (ei mitkään naistenlehtien horoskooppipalstat…😂) ja sit luen kans englanniks/ruotsiks. Ihanaa ku joku samanlainen ❤

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s