Louis Vuitton Agenda

Yhteistyössä Zadaa.

Olin haaveillut Louis Vuittonin Agendan ostoa jo tovin ja itseasiassa Saijan inspiroimana päädyin tutkailemaan Zadaan valikoimaa kyseisestä merkistä. Tulin siihen tulokseen ettei minun tarvitse ostaa kalenteria uutena vaan voisin ostaa sen second handinä.

Myynnissä oli silloin muutama kappale näitä ja laitoin yhden niistä suosikkeihini, jotta pystyn seuraamaan sitä jos esimerkiksi hinta muuttuisi tai se myytäisi.

Sitten päädyin sen ostamiseen. Pakko vinkata Zadaa-krediiteistä! Mulle oli kertynyt niitä jo melkoinen määrä, kun ystäväni tai te olitte käyttäneet alekoodiani, jolla saa Zadaa-ostoksesta 5€ alennuksen. Omaa alekoodiaan voi kuka tahansa Zadaan käyttäjä jakaa ja jokaisesta koodin käytöstä saat itsellesi 5€ krediittejä.

Hintaa kalenterilla oli alunperin 150€ (Louis Vuittonin liikkeessä 225€) ja krediittien jälkeen jäi kalenterille hinnaksi 75€. Krediiteillä on mahdollista saada max. 50% tuotteen hinnasta. Sain kalenterin niin hyvään hintaan, alkuperäinen ostaja oli ostanut sinne myös tyhjät muistiinpanosivut. Paketti saapui perille kolmessa päivässä ja kalenteri oli minulla!

Kalenteri oli virheettömässä kunnossa ja olin niin tyytyväinen päätökseeni ostaa tuotteen second handina. Säästinhän tässä paljon rahaa.

Kävin vielä LV:n liikkeessä laittamassa kalenteriin omat nimikirjaimeni. Se tuo mun mielestä kalenteriin kivan henkilökohtaisen lisän.

Suosittelen käydä kurkkaamassa Zadaasta luksusmerkit, sieltä löytyy paljon mm. Guccia ja Louis Vuittonia.

Oletteko te tehneet second hand-löytöjä? Mitä olette ostaneet?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s