Boyfriend’s coat

Mitä teille kuuluu? Maanantaina herätessäni olin aivan sekaisin viikonpäivistä ja somea selailessani hämmennyin porukan ”new week new goals”-hehkutuksesta. Oli pakko tarkistaa päivä kalenterista. Vähän on mennyt päivät sekaisin. Johtuen toki siitä, että viime viikko vilisi silmissä ohi lääkärissä ravatessa ja töitä tehdessä. Väliin mahtui myös muutamia ihania blogitapahtumia.

Jos ette ole vielä nähneet mun mydaytä viime viikolta, niin kurkatkaa mun edellinen postaus!

Otsikosta puheenollen: mulla oli tänä päivänä lainassa poikaystävän takki. Klassinen, musta villakangastakki, joka oli mulle hieman iso, mutta näytti kivasti oversized. Asu olisi ollut mielestäni vielä tyylikkäämpi korkeilla nilkkureilla, mutta sääolosuhteiden takia se oli mahdotonta. Oon tarponut menemään tuolla nuo maiharit jalassa koko helmikuun.

Tälle kuulle, tai oikeastaan keväälle mulla on tiedossa muutamia tosi kivoja juttuja blogiin liittyen. Tapahtumia, yhteistöitä erilaisten yritysten kanssa ja vihdoin videoiden tekemistä, kun sain uuden objektiivin – jee! 

Toivottavasti myös te jaksatte painaa kevättä kohti vaikka tuo sää välillä vähän vie toivoa. Ihanaa viikkoa! 

2 thoughts on “Boyfriend’s coat

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s