Puhelinkuvia kuluneelta vuodelta

1. Olin ekaa kertaa kuvailemassa tätä vuonna ja noh… ei sujunut niin helposti kuin ennen… Kameran edessä oli todella outoa olla vaikka kameran takana oli tuttu kuvaaja. 2. Hain niin kauniin kukkakimpun meidän lähikukkakaupasta! Eukalyptuksen lehdet ovat kuivuneet kivasti ja ne koristaa meidän keittiön pöytää vieläkin. 3. Vaikka eilen kirosin ton lumen moneen kertaan, niin onhan tuolla vaan niin kaunista. 4. Lähdössä äidille ja ulkona oli hirveä lumimyrsky. Kävin hakemassa meille Fazerilta kakkupalat mummun synttäreiden kunniaksi! Synttärisankari oli itse Teneriffalla niin me juhlistettiin häntä silti. Ps. Miten ihana tää mun joululahjaksi saama huivi on? Voisin tehdä tästä pian postauksen, oon niin rakastunut tähän!

1. First time this year taking pictures and it didn’t end up well. I felt so awkward in front of the camera. 2. Got this beautiful bouquet to our home. 3. Even though I think there is too much snow outside at the moment, I do think it’s very beautiful. 4. Went to my mom’s house when Benkku was on a work trip. I picked up some delicious cakes from Fazer in a celebration of my grandma’s birthday.

5. Keittiö näyttää tällä hetkellä vähän erilaiselta chili con carne-kokkailujen jälkeen. 6. Vuoden ensimmäinen pr-tapahtuma. Oltiin tutustumassa Avenen uusiin aurinkotuotteisiin. 7. Behind the scenes, kun otetaan kuvia. Emilialla kaiken maailman laukut ja kassit jossain ja paras kulma tuli, kun istui tolle tasolle. 8. Työkavereiden kanssa extempore aftereillä Goodwinissä. Syötiin kaikki hyvät ruoat ja jaettiin pari pulloa punaviiniä. Meillä on super ihana työporukka. ❤

5. Our kitchen looks a bit different atm after I cooked chili con carne. 6. This year’s first pr event. We got to see Avene’s new sun products. 7. Behind the scenes when taking outfit pictures. 8. After work with my colleagues. We had some good food and wine. I love our team. ❤

9. Ensimmäistä kertaa ulkona tänä vuonna kavereiden kanssa. Saatiin sattumalta kaikki kaverit koolle – harvinaista herkkua! 10. Tämän (<3) tyypin kuvailua meidän parkkipaikalla mun ”Poikaystävä vastaa”-postaukseen. 11. Jäin äidille yöksi silloin kakkupalojen jälkeen, kun Benkku oli työmatkalla ja mä en erityisemmin tykkää olla öitä yksin kotona. Tämä räkänokka nukkui mun kanssa pitkään mun vanhassa huoneessa. 12. Emilian kanssa kahvilla ja kiertelemässä kauppoja. Oon niin iloinen, että ollaan tutustuttu Emilian kanssa! Ollaan melko samanlaisia ja meillä on todella oudot jutut. Ihanaa, että on mahdollista löytää uusia ystäviä tämän bloggaamisen kautta.

9. We went out last weekend with my friends. It was so nice to everybody. 10. Taking photos of this guy (<3) for the boyfriend tag. 11. So I stayed the night at my mom’s because I don’t like being alone at night. I had this cutie pie sleeping with me in my old room. 12. With my good friend Emilia. She has become one of my closest friends. 

Mitäs tykkäätte näistä arkisista puhelinpostauksista?

2 thoughts on “Puhelinkuvia kuluneelta vuodelta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s