My outfit inspiration

Oon alkanut tässä kuluneen kuukauden aikana keräämään Instagramissa ja Pinterestissä asuinspiraatiota talteen. Oon tällä välttänyt jo muutamat aamuiset asukriisit – ei siis hullumpi kikka!

Oon pikkuhiljaa vähän ihastunut ruskean eri sävyihin ja nappasin Thaimaan reissulta H&M:stä todella laadukkaan neuleen, jossa on korkea kaulus. Neule sattui olemaan vielä -50% alennuksessa, niinkuin kaikki muutkin talvivalikoiman tuotteet.

Samalla nappasin itselleni ensimmäiset kultaiset koruni. Oon maailman huonoin korujen käyttäjä ja multa löytyy arkisin ranteesta vaan kaunis käsikoru, jonka olen saanut poikaystävältäni joululahjaksi. Olen muutenkin karttanut kultaista kaikkialla, mutta nyt sitä löytyy siroissa kaulakoruissa ja korvakoruissa. Onko täällä muita joille korujen käyttö ei ole niin helppoa?

I’ve starter to collect some outfit inspiration on Instagram and Pinterest. Just to avoid those ”what to wear?!”-moments.

I have a huge crush on brown shades at the moment. I actually bought this amazing knit from H&M, Thailand which was -50%.

I also bought my first golden jewelry. I’m the worst when it comes to wearing any jewerly. I have this beautiful bracelet that I got from my boyfriend and that’s the only thing I wear comfortable. I think wearing any necklaces, earrings etc. isn’t so easy for me. Am I the only one?

Mutta… vaikka olenkin ihastunut maanläheiseen ruskeaan, rakastan klassista all black-asua! Mielestäni tämän syksyn ja talven tyylikkäin asukokonaisuus on musta turtleneck-neule, nahkahousut, mustat nilkkurit, villakangastakki ja hiukset niskanutturalle. Niin simppeli, mutta on aina tyylikäs.

Mitkä on teidän lempijutut talvipukeutumisessa?

But… eventhough I have a crush on brown shades, I love a classic all black-outfit! I think it’s so chic to have an all black outfit and to have your hair in a low bun. So simple but so classic!

What are your favorite things at the moment?

Pictures: Pinterest

4 thoughts on “My outfit inspiration

  1. Mä oon myös maailman huonoin korujen käyttäjä! Jotenkin ne vaan aina unohtuu eikä mulla oo ollu pitkään aikaan mitään vakkarikorujakaan käytössä mitä pitäis aina😬 Pitäis skarpata asian suhteen, ne olis usein kiva lisä asuihin😍👌🏻

    Tykkää

  2. Mä en ollut ennen all black -asujen ystävä, sillä pidin niitä jotenkin tylsempinä. Tänä talvena kelkka on kuitenkin kääntynyt! Klassinen ruskea on myös nyt in mun talvipukeumisessa.😊 Oon vuosi vuodelta alkanut käyttää enemmän koruja ja toivoisin osaavani käyttää sormuksiakin viimeistelemään asuja!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s