LALABRANDHELSINKI

Mulle on tärkeintä omassa vaatekaapissani nykyään ne tuotteet, jotka ovat tyyliltään klassisia, kestävät pitkään sekä mulle on tärkeää, että ne ovat valmistettu laadukkaista materiaaleista. Oon alkanut suosimaan enemmän puuvillaa, silkkiä sekä villaa.

Löysin ihanan @TheSHE-Suvin vinkkaamana uuden, suomalaisen vaatemerkin – LALABRANDHELSINKI .

For me the most important thing in my closet is that I have items that are classic, they’re good quality and it’s important to me that they are made out of good materials. I mainly prefer cotton, silk and wool.

My friend Suvi linked me this new brand called LALABRANDHELSINKI and I really loved it.

Lähestyin itse Almaa viestillä, koska innostuin niin paljon hänen tuotteistaan. Halusin tukea rohkeaa naisyrittäjää, joka on aloittanut oman vaatemerkkinsä.

Sain valita muutaman suosikkini heidän verkkokaupastaan ja klassisen tyylin omaavana valitsin valkoisen kauluspaidan ja raikkaat siniset farkut. Voiko olla klassisempaa yhdistelmää?

I decided to contact the owner Alma because I was so excited about the brand and the products. I really wanted to support a woman entrepreneur.

I got to pick a few favorites and for me the choice was easy. White shirt and blue jeans – so classy.

Valkoinen kauluspaita tulisi löytyä jokaisen naisen vaatekaapista. Sitä tarvitsee aina ja se on niin helppo yhdistää erilaisiin tilaisuuksiin ja eri asuihin. Valitsin tämän White Dawn-paidan, joka on 100% puuvillaa. Todella mukava päällä ja istuu hyvin. Edessä on yksityiskohtana iso tasku, joka on mielestäni kiva lisäys. Paidasta minulla on koko S.

Every woman should have a classic white shirt in their wardrobe. You always need it and it’s so easy to mix and match to different events and different outfits. I chose this White Dawn Shirt and it’s 100% cotton. Really comfortable and fits well. It has a big pocket in the front which I think is a nice detail. The shirt I have in size S.

Mulla harvemmin näkee sinisiä farkkuja jalassa, koska en millään löydä istuvia yksilöitä. Olen lyhyt ja jalkani ovat lyhyet. Tämän lisäksi minulla on kurvikas vartalo eli löytyy lantiota, takapuolta ja reittä, mutta vyötäröni on kapea. Sovitin näitä ensimmäisen kerran ja lähetin saman tien Almalle videon, että ”katso miten hyvin nämä istuvat!”.

Mulla on itselläni Amani Midrise Super Skinny-farkut, jotka ovat klassiset skinnyfarkut.

Farkut ovat niin älyttömän mukavat jalassa ja istuvat täydellisesti. Omasta mielestäni myös malli on hyvin imarteleva kaikille vartalotyypeille. Farkut ovat 98% puuvillaa ja 2% elastaania. Farkuissa tuo suhde on juuri täydellinen! Farkut tuntuvat ja näyttävät farkuilta, mutta elastaani tuovat farkkuihin venyvyyden ja käyttömukavuuden. Minulla itselläni on koko 28 ja se on juuri sopiva!

I actually never wear blue jeans because for me it’s really difficult to find fitting ones. I’m short and my legs are very short. And I also have a curvy body so I have hips, big butt but my waist is very petite. I tried these on for the first time and I was amazed! I immediately sent a video to Alma showing just how good the jeans fit.

I have the Amani Midrise Super Skinny Jeans and they are the perfect classic skinny jeans.

The jeans are so comfy and they fit perfectly. I think the fit fits every body type. They are 98% cotton and 2% elastane which is a very good amount. They look and feel like jeans but the elastane brings stretchiness and comfort. I have the size 28 and it’s just perfect.

Alma oli niin ystävällinen ja antoi minulle koodin teille jaettavaksi! Tutustumistarjouksena saatte koodilla janina15 15% alennusta kaikista tuotteista maanantaihin 28.1.2019 asti.

Alma was so kind and gave me this discount code for you! So you get 15% off with the code janina15 and it’s valid until monday the 28th of January.

4 thoughts on “LALABRANDHELSINKI

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s