Thoughts about 2019

Ihanaa perjantaita! Vuoden ensimmäinen viikko on mennyt silmänräpäyksessä ohi ja ajattelin tulla jakamaan omia tavotteitani ja haaveitani tälle vuodelle. Vuosi 2018 oli mulle todella hyvä. Kävin muotimarkkinoinnin tutkinnon, sain uuden työpaikan, muutettiin omaan kotiin, matkustin Berliiniin, Lontooseen, Cannesiin, Tukholmaan, Tallinnaan, Hua Hiniin ja Bangkokiin, näin Beyoncen livenä, ryhdyin kevytyrittäjäksi… Toki vuoteen liittyi läheisten menettämistä ja omia henkilökohtaisia kamppailuita, mutta elämä jatkuu…

En tosiaan usko mihinkään ”new year new me”-lauseisiin, mutta olen sitä mieltä, että uuden vuoden alku on aina hyvä hetki ajatella omia tavoitteitaan ja pohtia miten niitä kohti mennään. Ennen omat tavoitteeni ovat olleet mm. juo enemmän vettä, laihduta 5kg, herkkulakko… Jotenkin niin pintapuolisia päätöksiä järkeviempien tavoitteiden sijaan.

Happy Friday! The first week of 2019 has gone by and I decided to share some of my goals for 2019. Quickly about 2018 – such a good year! Studying fashion marketing, got a new job, moved in to our own home, travelled to Berlin, London, Cannes, Stockholm, Tallinn, Hua Hin and Bangkok, saw Beyonce and became an entrepreneur. Sure there was some not so great things but life goes on..

I don’t believe in ”new year new me” but I do agree that a new year is a great opportunity to set some new goals. I used to had some pretty stupid goals ”lose weight, drink more water, stop eating treats…” I think I have grown from that and now I’m setting better goals for me to make myself better for myself.

On aika lopettaa yliajatteleminen. Huomaan useasti ajattelevani asioita aivan liikaa ja vieväni asiat todella yli pääni sisällä. Tähän olen havahtunut useampaan otteeseen ja erityisesti äitini on se joka toteaa aina mun ”kriisien” keskellä – lopeta se yliajattelu Janina.

Keskityn omaan hyvinvointiini. Salijäsenyys on löytynyt itseltäni jo muutaman kuukauden ajan. Treenaamisesta on turhaa ottaa stressiä ja asettaa itselleen esimerkiksi laihdutustavoitteita. Haluan, että menen treenaamaan siitä syntyvän hyvän fiiliksen takia.

Säästää rahaa. Meillä on tälle vuodelle suunnitelmissa reissu Atlantin toiselle puolelle kolmeksi viikoksi ja sinne tarvii ehdottomasti säästää rahaa. Asuntokuvioita aletaan pohtimaan myös elokuun 31. päivä, kun meidän vuokrasopimuksemme loppuisi tässä nykyisessä asunnossamme. Kaikki säästövinkit otetaan vastaan!

It’s time to stop overthinking. For good. I find myself overthinking way too often and it’s just exhausting and overwhelming for me sometimes.

Focus on your own wellbeing. I want to find the vibe to go to the gym. Not to lose weight but just to be healthy and enjoy exercising.

Save money. We’re planning on going to USA for three weeks and that requires saving money. Also on August we might be moving…

Vähennä aikaa puhelimella ja keskity olennaiseen. Tuskin tarvii sanoa muuta?

Treffailua poikaystävän kanssa. Sovittiin, että joka toinen kuukausi toinen keksii treffi-idean ja joka toinen kuukausi on toisen vuoro. Mä aloitan meidän treffailun järkkäämällä meille tammikuun treffit ja mulla on jo muutama idea mielessä!

Less time on phone and focusing on present. I don’t think this needs anything else?

Date nights with my love. Every second month is my turn to come up with a date idea and every second month is his turn. I think this is such a great idea and you can never spend too much time with your loved one.

Kuvat: Emilia Komulainen

Minkälaisia tavoitteita teillä on tälle vuodelle?

Do you have any goals for 2019?

4 thoughts on “Thoughts about 2019

  1. Mulla on myös toi puhelimen käytön vähentäminen! Oli tavoite myös viime vuodelle… Toivottavasti tänä vuonna vähän paremmalla menestyksellä 😃

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s