Christmas mood: ON 

Tai, jos ollaan täysin rehellisiä niin mulla on ollut joulufiilis päällä marraskuusta asti. Tosin tuntuu, että joulukuu on mennyt silmänräpäyksessä ohi. En ole ihan täysin kerennyt pysähtyä nauttimaan ihan vain glögin juomisesta ja torttujen syömisestä samalla kun joululaulut soivat.

Oon ollut ihan fiiliksissä siitä, että oon päässyt paketoimaan töissä asiakkaille lahjoja! Rakastan lahjojen paketointia. Joka vuosi mulla on oma teemani ja tänä vuonna paketit ovat hopeisia punaisella silkkinauhalla.

Mulla on jäljellä enää yksi työvuoro tälle vuodelle ja se on tänään. Heti huomenna suunnataan äidin kanssa Tampereelle mummulleni. Ihana, rauhallinen joulu tulossa. Meillä on perinteenä syödä hyvin, katsoa Yksin Kotona 1 ja 2, juustot ja suklaa. Ja meillä jouluna pukeudutaan pyjamiin ja mukaviin vaatteisiin. Joulupäivänä käydään ukilla ja kiirehditään takaisin kotiin, jotta kerkeän pakkaamaan matkalaukkuni ja suuntaamaan tapaninpäivänä lentokentälle!

Mitä suunnitelmia teillä on jouluksi?

2 thoughts on “Christmas mood: ON 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s