Most liked photos this year – 2018

Yksi tämän vuoden siisteimmistä jutuista – Nelly.comin Nellycharter-matka Cannesiin Emilian kanssa. Päätin pukea iltajuhliin jotain todella näyttävää ja päädyin tähän mekkoon jossa on melko rohkea kaula-aukko ja molemmilla puolilla halkiot. Poikaystävän mielestä tämä on pyyhemekko, mutta kaikki muut ovat tätä kehuneet!

Hauska tarina kuvien takaa: bongattiin tämä portaikko matkalla huoneeseemme ja ennen juhliin lähtöä mentiin räpsimään kuvia. Portaikko oli tosin remontin alla ja meidän takit ja mekot olivat ton jälkeen rakennuspölyssä ja maalissa… ja mun nahkatakista löytyy vieläkin vähän valkoista maalia.

One of the coolest things this year was our trip to Cannes with Nelly.com. I decided to wear this gorgeous yellow dress with two slits. My boyfriend says this dress looks like a towel but everyone else loved it!

Behind the scenes: we saw this staircase and we thought we must take a few pictures there. But the staircase was being renovated so our clothes were covered in paint and dust.

Brunssilla kaverin kanssa ennen töitä. Itse brunssi Pauligin kulmassa oli pettymys. Pannukakut raakoja sisältä, tuorepuuro mautonta ja muutenkin vähän tylsä mun makuuni. Brunssiseura oli kuitenkin loistavaa ja tämä oli ihana tapa aloittaa päivä!

Brunching with a friend before work. This brunch wasn’t the best one since pancakes were raw, porridge didn’t have any flavor and all in all the brunch was a bit dull. The company on the other hand was excellent!

Paras konsertti missä oon ikinä ollut. Visuaalisesti niin hyvin toteutettu show, että tulee kylmiä väreitä vieläkin. Aion ehdottomasti mennä Beyoncén seuraavalle kiertueelle, oli se sitten missä tahansa! Lontoossa konsertti oli järjestetty hieman paremmin kuin Suomessa. Tosin britit eivät ihan pysyneet aisoissa alkoholin kanssa…

Stressattiin kauheesti mun ystävän kanssa etukäteen jonotusta jne., mutta päädyttiin hengaamaan ainakin kolme tuntia alueella ennen itse keikkaa. Metromatka molempiin suuntiin oli tuskainen. Etenkin mulle, joka ahdistuu ahtaista paikoista, oman tilan puutteesta ja ihmisväen paljoudesta. Tuntui siltä, että happi loppuisi kesken.

Best concert I’ve ever been to – OTRII by Beyoncé and Jay-Z. We went to see it to London and it was awesome. It was organized so well comparing to Finland.

We were stressing about waiting in the line for hours but we didn’t have to queque at all. But the metro trip was awful. It was so crowded and it gives me a lot of anxiety when there’s a lot of people and not enough space for me.

Lentokentällä Emilian kanssa! Mun matkalaukku oli niin täynnä. Mentiin käsimatkatavaroilla ja saatiin matkaa varten todella anteliaasti Nelly.comilta vaatteita. Myös paikan päällä vaatteita sai valita itselleen vapaasti ja oli kieltämättä vaikeuksia saada laukku kiinni.

At the airport with Emilia! My suitcase was so full. We had only hand luggage so you can believe it was not easy. Especially when got a generous amount of clothing and shoes from Nelly.com.

Ja taas kuva Cannesista! Mulla oli täysin eri asu valittuna päiväjuhliin, mutta tämä punainen mekko vei mun sydämen kokonaan. Tämä oli varmaan mun käytetyin mekko viime kesänä ja tämä lähtee myös mukaan Thaimaahan.

Koko reissu oli todella hektinen, mutta ikimuistoinen. Tapasin muutamia ruotsalaisia somevaikuttajia joita ihailen ja kokemaan jotain, mitä en todennäköisesti koe uudelleen.

And another one from Cannes! I actually had a different outfit planned for the day party but I decided to got with this. This was my most used dress for the whole summer.

The trip was really hectic but so cool!

Kaverin tupareille menoissa ja päätin laittautua ihan kunnolla. Poikkesin normaalista meikkirutiinistani sen verran, että pistin punaista luomiväriä ja todella näyttävät tekoripset. Tykkäsin tosi paljon tosta lookista!

Going to a friend’s housewarming party! I decided to go all in with the makeup.

Lontoossa! Mä niin rakastan Lontoota ja voisin käydä siellä ainakin kerran vuodessa. Mentiin Peggy Porschen-kahvilaan räpsimään kuvia, herkuttelemaan sekä nauttimaan lasit proseccoa. Paikka oli tupaten täynnä siinä vaiheessa, kun saatiin ruoat ja napattiin onneksemme kätevästi paikka johon ei satanut.

Muistan miten joku nainen otti varmaan 30 minuuttia kuvia kahvilan edessä. Tai no siis, tämän naisen aviomies räpsi ne kuvat.

London! In case you haven’t noticed I love London and it’s one of my favorite cities in the world. We went to this café that every blogger must go.

I remember there was this lady taking photos for 30 minutes. And the person behind the camera… well her husband!

Tammikuun 9. päivä ja aurinko on paistanut ihan kunnolla! Tätä odotellessa siis.

The 9th of January and the sun was shining!

Benkku oli työmatkalla Tukholmassa lokakuussa ja päätin mennä sinne pariksi päiväksi vähän kiertelemään ja tutustumaan Tukholmaan vähän paremmin. Lensin itseasiassa ensimmäistä kertaa yksin (tunnin matkan…:D) ja takaisin tultaessa tultiin yhdessä kotiin, samalla lennolla. Maksettiin hieman turhan kallis hinta loungeen pääsystä, jossa oli surkea ruokatarjonta.

Benkku had a work trip to Stockholm so I decided to go there for a few days. Strolling the beautiful city and enjoying some me-time as well. And this was the first time I travelled alone.

6 thoughts on “Most liked photos this year – 2018

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s