Suunnittelematon sometauko

Tuli pidettyä huomaamatta kahden viikon tauko Instagramiin päivittelystä. Edellisessä postauksessa harmittelin flunssaista oloa ja se iski muhun sitten ihan kunnolla ja koko viime viikko meni kotona räkäpapereiden ja Netflixin parissa.

Vieläkin 1,5 viikon sairastelun jälkeen on nenä hieman tukossa ja kroppa vähän väsynyt. Lääkäri kertoi, että tämä pöpö mitä on liikkeellä, voi kestää jopa 2 viikkoa…

I wasn’t supposed to take a break on social media but I did. Actually for 2 weeks. I had the flu for 1,5 weeks and I still feel bit off from my usual self.

Sairastelun takia mun somet hiljentyivät melkein kokonaan. Instagramin storyä tuli päiviteltyä, mutta blogi ja Instagram-feed näytti tyhjältä. Teki ihan hyvää vaikka oisin niin mielelläni lisännyt sisältöä.

@RoosaR kirjoitti juuri postauksen blogiinsa sometauon tärkeydestä. Oon huomannut, että pieni nollaaminen tekee mielelle hyvää ja on 100 kertaa tärkeämpää olla läsnä siinä hetkessä kuin somessa.

So because I was sick I didn’t post any posts to Instagram and my blog was quite quiet as well.

@RoosaR wrote a good text about taking a break from social media. I think it’s so good to take a break sometimes.

Kuvat: Emilia K.

Oon todella innoissani tästä loppuvuodesta (haloo missä vaiheessa tammikuu vaihtui yhtäkkiä joulukuun 12. päiväksi?!). Tällä viikolla on suunnitelmissa mm. viimeiset koulupäivät ja ”valmistujaiset”, Forkin konsertti sekä kaverin synttärit. Viikko ennen joulua menee varmaan silmänräpäyksessä, joulu vietetään Tampereella sukulaisten kanssa ja 26. joulukuuta istahdetaan lentokoneeseen ja mennään viettämään uuttavuotta Thaimaahan! Tulee niin loistavaan saumaan tämä matka.

Mitä suunnitelmia teillä on loppuvuodelle? Onko joku muukin kenties lähdössä ulkomaille?

I’m so excited about the next weeks. This week I’m ”graduating” from Helsinki Design School, Fork concert and friend’s birthday party. The week before Christmas is going to be busy as well and after Christmas with family we’re off to Thailand!

What plans do you have for the rest of the year? 

5 thoughts on “Suunnittelematon sometauko

  1. Todellakin pieni sometauko tekee hyvää😊 Mä olin alkuvuodesta 5 päivän reissun kokonaan ilman puhelinta ja teki niin hyvää! Sitä myös huomaa muutaman päivän päästä ettei sitä somea edes kaipaa😊Hei ihanaa kun pääset Thaimaan lämpöön! Onko pitkä reissu?😊 Itse ainakin huomasin, että tuo parin viikon aurinkoloma tuli niin tarpeeseen tän pimeyden keskellä🙏🏻

    Tykkää

  2. Pieni some-detox tekee välillä kyllä ihan hyvää! Toivottavasti nyt alkaa olo olla jo parempi & oot toipunut flunssasta 😊 Mukavaa Thaimaan reissua!!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s