Arjen luksusta

Mitä on arjen luksus mulle?

Niihin ei tarvita isoja juttuja. Kaikki arkea helpottavat ja piristävät asiat ilahduttavat mun mieltä. Oli se sitten poikaystävän kanssa vietetty laatuaika, sauna, Netflixin katsominen teekuppi kädessä, siisti koti tai tiskikone (!!).

What is everyday luxury for me?

It doesn’t need to be anything big. Every little thing that helps you get through the week and make your days better. It might be spending some time with your loved ones, sauna, Netflix with a cup of tea, clean home and washing machine.

Puhtaat lakanat

Yksi maailman parhaimmista fiiliksistä mennä puhtaisiin lakanoihin. Muuton yhteydessä ostin meille satiinilakanat, jotka todella miellyttävät iholla. Ainut huono puoli noissa on, että ne rypistyvät todella helposti. Onko teillä vinkkejä siihen?

Fresh sheets

One of the best feelings in the world is to go to bed when you have just washed the sheets. So fresh! The only bad thing about these sheets is that they get wrinkly very easily.

Ihonhoitotuotteet

Multa löytyy todella paljon MonSun-tuotteita kylpyhuoneesta. Erityisesti rakastan heidän vaahtoavaa suihkugeeliää, joka jättää ihon pehmeäksi. Myös heidän kuorintavoide ja vartalorasva ovat olleet kovassa käytössä nyt, kun kelit ovat viilentyneet. MonSun-tuotteiden lisäksi tykkään Skin Treat-sarjan tuotteista. Purkeissa näkyy edessä kaikki raaka-aineet, joita niihin on käytetty, tuotteet ph-arvo ja sen vegaanisuus. Nämä molemmat merkit löytyvät Kickseistä.

Skin Treatin käsisaippuassa on 93% luonnollisia ainesosia ja tuotteessa on mm. sitruunavettä ja vaaleanpunaista pomeloa. Viereisessä rasvassa on taas 97% luonnollisia ainesosia ja siitä löytyy avocadoöljyä sekä chiaöljyä – todella kosteuttava siis!

Skin care products

I have a lot of MonSun products in the bathroom. I especially love their foaming shower gel which leaves my skin feeling so soft. Also their body scrub and body lotion are amazing. I’ve used them a lot now since it’s getting colder in here and my skin is getting dry. Also a shoutout to Skin Treat products. They have every ingredient in their label and you can also tell if the product is vegan or not. You can find these products from Kicks.

The hand soap gel has 93% all natural ingredients and it contains lemon water and pink pomelo. And then the lotion has 97% all natural ingredients and it has avocado and chia oil in it – super moisturizing!

Tuoksukynttilät ja huonetuoksut

Meillä on jokaisessa huoneessa oma tuoksu. Käytössä on myöskin MonSunin huonetuoksut ja kynttilät. Tuotteista tulee juuri sopiva määrä tuoksua eikä sellaista överiä hajupommia, josta saa migreenin. Suosikkina mulla on MonSunin Weekend Getaway-sarja, josta meillä on huonetuoksu ja tuoksukynttilä. Tosi raikas tuoksu!

Mitä arjen luksus on teille? Mä suuntaan nyt töihin ja siitä suoraan pikkujouluihin. Yritän parhaani mukaan jaksaa, oon nimittäin taas flunssassa…

Scented candles and room infusers

We have one room infuser in every room. Also here my favorite brand is MonSun. The scent is not too strong. My favorite scent is Weekend Getaway. It’s so fresh!

What is everyday luxury for you? I’m off to work now and after that I’m heading for our pre xmas party. Let’s see how long I’m going to stay there since I have the flu once again…

4 thoughts on “Arjen luksusta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s