Christmas in our home

Ollaan tuotu joulu jo meille kotiin. Itseasiassa tämä on meidän ensimmäinen joulu yhteisessä kodissamme! Jotenkin sitä on tullut entistä enemmän jouluihmiseksi, kun sai luoda joulun ihan omaan kotiin. Ollaan vähän vastakohtia poikaystävän kanssa tässä jouluhehkutuksessa. Välillä toisella on mennyt hermot mun intoiluun, mutta eiköhän sekin ole edes vähän nauttinut joulufiiliksestä kotona (ja jouluradion kuuntelusta autossa).

Kaikista eniten odotin kuusen tuomista kotiin! Valittiin meille tekokuusi, koska se kestää monta vuotta, se ei varise eikä muutenkaan tarvi huolehtia sen kastelusta. Kuusenkoristeita olin alkanut keräilemään jo viime vuonna ja suurimman osan oon löytänyt Clas Ohlsonilta ja Stockmannilta.

We have officially brought Christmas to our home. This is actually our first Christmas in our own home. I love decorating the house with candles and xmas decorations. Me and my boyfriend are quite the opposite when it comes to Christmas. I’m a huge Christmas lover and he likes Christmas but not as much as I do. But I think he is starting to love Christmas as well since he lets me listen to Christmas radio in the car with him.

We also have a tree at home. We decorated it with red, white and silver decorations.

Tein itse jouluisen kynttiläasetelman. Kasasin pienelle tarjottimelle/kynttiläalustalle kuusen oksia, puolukan lehtiä sekä eukalyptuksen lehtiä. Tähän settiin löysin tosi kivat adventtikynttilät Ikeasta.

Kaikki nuo kasvit löysin näppärästi meidän lähimaastosta (lukuunottamatta eukalyptusta). Samalla reissulla löytyi myös monissa kodeissa näkynyttä heinää, joka koristaa nyt meidänkin olohuonetta. Eli jos sitä mielii, niin ehdottomasti ulos pikkureippailulle niin säästää rahaa, kun ei tarvitse hakea samaa heinää kukkakaupasta.

I actually made this by myself. I just picked up some leafs from the forest and bought these candles from IKEA. I think it’s quite nice.

Oltiin tekemässä ruokaostoksia, kun löysin kaupasta tämän ihanan joulutähden! Se on jo itsessään todella jouluinen elementti meidän ruokapöydällämme.

I found this cute little Christmas flower to our dining table.

Oon jo nyt alkanut keräämään joululahjoja kuusen alle. Pitäisi vielä vaan löytää kivaa lahjapaperia, jolla paketoida kaikki lahjat. Haluaisitteko tänne jonkinlaisen lahjaoppaan ennen joulua? Jos jollain sattuu olemaan lahjaideat hukassa. Mulla on tänä vuonna aika hyvin kaikki lahjaideat mietittynä. Oon yrittänyt miettiä lahjoissa sitä, että ne tulevat varmasti käyttöön ja tavaran sijaan tykkään antaa elämyksiä.

And I already have a few presents ready to go. All I need to do is to find some nice wrapping paper. Would you like me to do a post about what to buy for someone? If somebody needs some help with gift ideas.

2 thoughts on “Christmas in our home

  1. Hei ihanaa! Täälläkin yksi joulufiilistelijä❤️ En malta odottaa että kotiudun reissusta ja pääsen laittamaan joulua kotiin😊 Mistä hommasitte tekokuusen? Tämä on meillekin ensimmäinen joulu nykyisessä kodissa😊

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s