Housewarming party

Yhteistyössä Juhlahumua.fi

Me vietettiin viikonloppuna meidän tupareita ja yhdistettiin samoihin kekkereihin pikkujoulut. Mulla on muodostunut jo pieneksi perinteeksi järjestää pikkujoulut joka vuosi. Näihin juhliin saatiin yhteistyössä Juhlahumua.fi:n kanssa valita ihania koristeita ja koko koti näytti niin kivalta!

Meillä oli todella onnistunut ilta ja kaikilla oli hauskaa! Tykkään kyllä järjestää juhlia. On niin kiva saada kaikki kaverit koolle ja pitää hauskaa yhdessä. Jotenkin nykyään kaikilla on omat menonsa, niin ihan huippua, että näinkin moni pääsi tulemaan meille.

Last weekend we had our housewarming party and at the same time we celebrated pre-xmas party. It has become a tradition for me to host a pre xmas party. For this party we got to pick some decorations in collaboration with Juhlahumua.fi.

We had a really good night and everybody has a great time. It was so nice that a lot of people managed to come to the party.

Pistettiin tarjolle donitseja donitsiseinällä (!), tomaatti-basilika-mozzarellaleipiä, ruissipsejä erilaisilla juustoilla, sipsiä ja dippiä. Kaikki tarjoiltavat katosivat illan aikana eli tuli tehtyä juuri sopiva määrä herkkuja. Lisäksi meillä oli tarjolla mietoja juomia sekä shotteja.

We had some snacks for the guests. Donuts in a donut wall (!), tomato-basil-mozzarellabread, rye chips with cheese and of course chips and dips. Everything was eaten and I think we managed to get the perfect amount of food for this party. For the drinks we had some ciders and long drinks and some shots as well.

Meillä oli seinälle ripustettuna kultainen photobooth ja tilasin siihen vielä erilaisia kuvausasusteita. Laseja, viikset, skumppalasi… Illan aikana tuli otettuja tosi hauskoja kuvia!

We also put up a photo booth! We had some stuff for it as well – glasses, mustache and a glass of champagne.

Ootteko te viettämässä pikkujouluja tänä vuonna?

Do you have any upcoming pre xmas parties?

2 thoughts on “Housewarming party

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s