Kosmetiikkaa jouluksi

Kaupallinen yhteistyö: Cocopanda

Kaupallisessa yhteistyössä Cocopandan kanssa tulin jakamaan teille mun suosikkeja heidän verkkokaupastaan. Pienenä jouluhulluna tulen jo jakamaan myös muutamia lahjaideoita, ettehän pahastu?

Youtubessa kauneusvloggaajia seuraavat tunnistavat varmaan tämän kuvissa näkyvän paletin – Carli Bybel 21 Color Eyeshadow & highlighter-paletti. Mun piti tilata se jo heti silloin, kun sen tuli muutama vuosi sitten, sitä oli vain niin hankala saada ja silloin sitä myytiin vain BH Cosmeticsin omilla sivuilla. Joten oli todella positiivinen yllätys, että sitä jälleenmyydään Cocopandan sivuilla, josta sen pystyy tilaamaan turvallisesti itselleen!

Oon ihan hulluna kaikkiin lahjapaketteihin ja nyt, kun joulu alkaa lähestyä, on hyvä hetki aloittaa lahjojen miettiminen. Todella kiva lahjaidea esimerkiksi äidille, siskolle tai ystävälle on tämä Beautyblenderin Gold Mine Kit, josta löytyy 2 Beautyblenderiä, Blotterazzi ja meikkisienien puhdistusaine.

Toinen kiva lahjaidea on tämä Real Techniquesin Brow Set, jollaisen annoin myös ystävälleni. Setistä löytyy sakset, pinsetit, kulmaharja ja kaksi sivellintä. Tällä setillä saa kulmat kuriin! Real Techniquesin siveltimet ovat todella laadukkaita ja ovat kestäneet mulla jokapäiväisessä käytössä jo monta vuotta.

Oon blogissani maininnut, että en niinkään nauti enää auringonottamisesta. Mitä ennen saatoin kesäisin maata 11-16 yrittäen saada rusketusta, nyt hankin sen mielummin purkista. Suosikiksini on noussut tämä Vita Liberetan Phenomenal-itseruskettava, joka kestää iholla jopa 2-3 viikkoa! Moussemaista tuotetta käyttäessä on tärkeää käyttää laadukasta kinnasta, josta ei lähde esimerkiksi nukkaa iholle.

Cocopandalla vietetään tänä viikonloppuna Singles’ Daytä. Päivä on Kiinasta lähtöisin oleva sinkkujen juhlapäivä, josta on myöskin tullut perinteinen alennuspäivä.

Cocopandalla on kaikki tuotteet vähintään 25% alennuksessa (poikkeuksena alennus ei koske merkkejä ByNoor, Sigma & the Ordinary. Laura Mercier -15 %. Olaplex, Estée Lauder, YSL & Clinique -10 %)! Eli nyt on hyvä aika hemmotella itseään tai tilata muutamia joululahjoja jo etukäteen.

Ihanaa perjantaita teille kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s