30 questions

Avioliittoja: Ei yhtäkään. Haluan kyllä mennä naimisiin sitten, kun on sen aika.

Kihloissa: Ei sitäkään. Mun mielestä kihloihin meno on lupaus avioliitosta ja siitä, että häitä tullaan viettämään parin vuoden sisällä. Mikään kiire näihin kumpaakaan ei ole.

Lapsia: Ei ole, mutta toivottavasti niitä siunautuu sitten myöhemmin. Mulle on itseasiassa muutama tuttu (mm. mun äiti) sanonut, että ovat 100% varmoja, että saan kaksoset. Se nähdään sitten 😀 Haluaisin kyllä tulevaisuudessa kaksi lasta.

Lemmikkejä: Mun rakas, Miguel. Valitettavasti se ei voinut muuttaa mun mukana meidän kotiimme, koska täällä ei saa olla lemmikkejä. Miksu on jo 11-vuotias pappa ja toivottavasti jaksaa olla meidän keskuudessa terveenä vielä pari vuotta. Ollaan kyllä puhuttu Benjaminin kanssa, että otettaisiin koira, kun ollaan muutettu lemmikkiystävälliseen kotiin. Rotukin on jo tiedossa, arvaatteko mikä?

Leikkauksia: Ei ole ollut onneksi.

Lävistyksiä: Mulla on ollut napakoru, rustokoru, molemmissa korvissa kahdet reiät, sekä tragus. Enää löytyy vain yhdet reiät korvista sekä tragus.

Tatuointeja: Mulla on yksi teksti tossa ranteen vieressä – Ohana. ”Ohana means family. Family means no one gets left behind or forgotten.” Toi quote on Lilo & Stitch-elokuvasta.

Muuttoja: Kaiken kaikkiaan kuusi, jos laskin oikein. Pienempänä olin niin vihainen mun vanhemmille, että he päättivät ostaa meille uuden kodin toiselta paikkakunnalta. En millään halunnut vaihtaa koulua saati sitten muuttaa kauas kavereista.

Ottanut lopputilin: Kolme kertaa.

Ollut saaressa: Monestikin ja itseasiassa asunut myös.

Autosi: En omista. Lainaan Benkun autoa jos tarvitsen ja muutenkin mun työmatkat sujuu niin paljon helpommin julkisilla. Helsingin keskustaan parkkeeraaminen 8 tunniksi ei ole niin lompakkoystävällistä.

Ollut lentokoneessa: Monestikin. Pääsen taas parin viikon päästä!

Onko joku itkenyt vuoksesi: On.

Ollut rakastunut: Tälläkin hetkellä – parasta ❤

Ollut ambulanssissa: Kerran. Sen jälkeen, kun jouduttiin kaverini kanssa mopokolariin ja mut tarkistettiin kaiken varalta ambulanssissa.

Luistellut: Harrastin muodostelmaluistelua 10 vuotta! Lopettamisen jälkeen mulla taisi mennä kaksi vuotta ennen kuin pistin luistimet uudestaan jalkaan. Talvella pakko mennä uudestaan!

Surffannut: En kertaakaan. En tiedä olisinko siinä edes hyvä…

Ollut risteilyllä: Kaikilla lukioristeilyillä kyllä. Muuten en oikein viihdy laivalla tai risteilyillä. Jotenkin se ajatus, että on keskellä merta, jumissa laivassa ei innosta mua.

Ajanut moottoripyörällä: En. Enkä ehkä uskalla mennä kyytiinkään.

Ratsastanut hevosella: Mä oon harrastanut ratsastusta pienempänä. Olin ihan valtavan suuri heppafani ja mulle tuli kaikki Hevoshullu-lehdet ja Polluxit kerran kuussa. Meillä oli myös mun kaverin kanssa leikkitalli, johon ostettiin kaikkia tarvikkeita vaikka meillä ei hevosia ollutkaan? 😀

Melkein kuollut: En tietääkseni.

Ollut sairaalassa: Kahdesti. Nyt elokuussa, kun kävin tutkituttamassa mun polven ja toisen kerran joskus ala-asteella. Mun polkupyörä kaatui päälleni jotenkin, että mulle tuli outoja vatsakipuja niin tutkittiin ettei ollut mitään vialla – onneksi!

Suosikkihedelmä: Passionhedelmä tai ananas.

Aamu vai ilta: Silloin harvoin, kun herään tosi aikaisin ja teen asiat ennen klo 12, tunnen itseni tosi tehokkaaksi ja tulee tosi hyvä fiilis! Toisaalta hyvä fiilis tulee myös siitä, kun saa herätä ilman herätystä 😀 Blogihommissa mulla alkaa ideat tulvimaan aina iltaisin ja oon aikamoinen yökukkuja välillä.

Lempiväri: Musta.

Viimeisin puhelu: Soitin äitille ruokakaupassa, että mitä kastiketta tarvitsen tomaattikeittoon. Mun flunssa-aivot eivät toiminneet ja tarvitsin vähän apua tai muuten olisin ollut siellä kastikehyllyllä vielä huomennakin.

Viimeisin viesti: Lähetin mun mummulle viestin, jossa kerroin mun lääkärikäynnistäni tänään. Oon itseasiassa vaihtamassa e-pillerit kuparikierukkaan ja olisi kiva kuulla jos jollain teistä on kokemuksia kierukasta? Voisin kirjoitella tänne blogin puolelle myös mun omia kokemuksia muutaman kuukauden jälkeen.

Kahvi vai tee: Tee ehdottomasti! Kauralatte on silloin tällöin tosi hyvää.

Kissa vai koira: Koirat. Mä en vaan ole kissaihminen eikä kissatkaan tykkää musta. Paitsi parilla kaverillani on muutama pehmoinen karvakisu ja ne on ihanan rauhallisia.

Paras vuodenaika: En voi valita vaan yhtä vuodenaikaa. Tykkään kaikista ja kaikissa on jotain ihanaa. Talvella on lunta ja joulu. Keväällä ilmassa on uudistumisen tuoksua ja pikkuhiljaa päästään lähemmäs kesää. Kesällä on taas mun synttärit, paljon aurinkoa ja lämpöä. Syksyllä kauneinta on ruska ja ihaninta raikas ilma.

Sorry guys no translation this time! – J

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s