Fall beauty favorites

Oon löytänyt syksyn pr-tapahtumista niin paljon ihania uutuuksia mun kauneuskokoelmaan! Oon välillä ärsyttävän huono kokeilemaan uusia tuotteita, kun oon niin vannoutunut käyttämään niitä samoja aina uudelleen ja uudelleen.

Meikkivoiteen oon hetkellisesti korvannut tällä Lumenen Instant Glow-seerumilla, jossa on mukana pigmenttiä. Lopputuloksesta tulee tosi raikas ja riittävän peittävä mulle. Toki satunnaisia epäpuhtauksia peittelen sitten tarkemmin peiteaineella.

Kicksin omat meikit on yllättänyt mut ihan täysin! Voin mennä jopa vannomaan, että Kicksin varjostuspaletti vie mun Anastasia Beverly Hillsin mennen tullen. Mulla on tästä paletista light ja medium ja molemmista löytyy tosi hyvät varjostussävyt, riippuen ihan siitä oonko laittanut esimerkiksi itseruskettavaa. Toinen yllätys Kicksin tuotteista on niiden luomiväripaletti! Tästä löytyy niin ihanat syyssävyt, joita tykkään käyttää jopa arkimeikissä. Ruskean korvaaminen oranssilla tuo mun mielestä kivaa vaihtelua meikkiin. Kicksin Marble Collection-paletti on saatavilla vain rajoitetun ajan.

I have found some many new makeup goodies for the fall! I have been replacing my foundation with this Lumene Instant Glow-serum which is basically a tinted serum. Also I was surprised by Kicks Beauty and their amazing palettes. So highly pigmented and amazing price. Their contour kit is way better than Anastasia Beverly Hills’s.

Heti, kun lämpöasteet laskee tohon 10 asteen kohdille, niin mun iho alkaa samantien kuivumaan. Oon onneksi vuosien aikana oppinut tuntemaan ihoani vähän paremmin ja oon valmistautunut talven aiheuttamaan kuivuuteen. Eli käyttöön kosteuttava kasvovesi Misshalta, joka ihonpuhdistuksessa hoitaa loppujenkin meikkien puhdistamisen. Se ei ole kuitenkaan liian kuivattava iholle vaan jättää kasvoille raikkaan fiiliksen.

Seerumit löysin muutama vuosi sitten ja uutena kokeiluna on tämä V 10 Plus Vitamin C-seerumi. Ihan huippu tuote!

ACO:n Pure Glow-päivävoide ja itseasiassa myös yövoide ovat olleet mun ihon pelastus. Näistä tulee iholle niin kaunis hehku enkä oo huomannut muissa tuotteissa samaa.

As soon as it gets colder in Finland, my skin gets really dry. Thankfully I have learned a few tricks and now I know how to treat my skin properly. All of the products that I use – must be hydrating. Toner from Missha doesn’t dry my skin at all.

Also you probably know how much I love serums – especially this one from V 10 Plus with vitamin C. It gives a nice glow tot the skin. And talking about glow. This new Pure Glow-day & night cream from ACO is the best.

Suurin yllättäjä on ollut tämä Tonymolyn Silky Smooth Balm-primer. Mä oon tähän päivään asti vannonut, että mulla ei primerit toimi ja ne on ihan turhia. Voitte siis kuvitella miten skeptisesti suhtauduin tähänkin. Nykyään en voisi kuvitella tekeväni meikkipohjaa ilman tätä! Tämä tuote silottaa ihohuokoset ja tasoittaa muutenkin ihon pientä tekstuuria. Musta tuntuu, että mun t-alueen rasvoittuminen on vähentynyt tämän käytön aikana. Tätä löytyy esimerkiksi Stockmannilta.

Ootteko te tehneet jotakin uusia löytöjä? 

Tuotteet saatu pr-lahjana blogin kautta.

The biggest surprise was this Tonymoly Silky Smooth Balm-primer which is the best primer I have used. Ever. I haven’t believed in primers before finding this one. This smoothes the skin and makes makeup apply so easily.

Have you found something new lately? 

The products have been gifted.

2 thoughts on “Fall beauty favorites

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s