Classics & go-to-look

Photos: Linda Ekroth

Oikein hyvää huomenta! Tai täällä aamu alkaa inkiväärishotilla ja isolla kupilla teetä… syysflunssa on iskenyt tännekkin. Päivää piristää eiliseltä Marsaanan ja Lidlin tapahtumasta saadut hedelmät sekä tietty nämä kuvissa näkyvät aivan ihanat syysvaatteet. Mun go-to-look syksyllä on ehdottomasti naiselliset nilkkurit ja neulemekko.

Mitkä on teidän syyspukeutumisen kulmakivet?

Good morning! I’m starting my morning with a ginger shot and a big cup of tea – yup I got the flu. Thankfully I have a big basket of fruits and I also got these lovely fall clothes from Lidl. My go-to-look for fall is a knit dress with a pair of feminine boots with a heel.

What is your go-to-look for fall?

Trench coat, knit dress, boots Esmara by Heidi Klum/Lidl*

* saatu/gifted

10 thoughts on “Classics & go-to-look

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s