The good things

Oon viimeaikoina nauttinut arjesta ja näistä syksyn tuomien rutiinien alkamisesta. Koko kesä oli ihan mieletön ja vedin kirjaimellisesti tukka putkella ja nyt on ihana rauhoittua. Oon salaa innoissani siitä, että telkkarista alkaa mm. Tanssii tähtien kanssa, Ensitreffit alttarilla ja Suomen ensimmäinen Love Island. Onko siellä muita jotka ovat innoissaan syksyn tv-sarjoista?

Mun arkeen on kuulunut ihania, pieniä positiivisia juttuja. Huomaan itse, kun alan kiinnittämään enemmän huomiota niihin kivoihin juttuihin, niin pienet, negatiiviset asiat ei tunnu niin pahoilta. Tässä tulee siis mun arjen positiivisia juttuja.

Uudet yöpöydät

Ollaan asuttu meidän kämpässä noin reilu pari kuukautta ja käytiin vihdoin Ikeassa ostamassa meille yöpöydät. Koko makuuhuoneen ilme muuttui hurjasti ja sanoinkin Benkulle, että tää näyttää nyt aikuisten makuuhuoneelta! Ennen yöpöytiä siellä oli vaan sänky ja jalkalamppu, joka ei ehkä kuitenkaan ollut sieltä esteettisemmästä päästä.

Sodastream

Niin, niin ihana tuparilahja Sodastreamiltä ja Akvamariini pr-toimistolta! Se on tullut meillä ihan jokapäiväiseen käyttöön ja vettäkin tulee juotua enemmän. Ollaan ihan rakastuttu Sodastreamin Cloudy Lemonade-tiivisteeseen, josta tulee ihan taivaallisen makuista lemonadia!

Lately I’ve been loving just the basic days and the upcoming fall. Summer was amazing and I went from another place to another place and now it’s time to relax. I’m excited about all the tv-series that are starting now.

It’s true when they say that when you focus on the good things – you’ll stop noticing the bad things.

New night tables

We’ve been living in our apartment for about two months now and we finally got night tables. The whole room looks so different now and I love it! Before buying the tables we only had our bed and a lamp.

Sodastream

The best gift from Sodastream and Akvamariini pr-office! We use it everyday and I have noticed that I’ve been drinking a lot more water lately. We love the Cloudy Lemonade-flavor.

Syksyn pr-tapahtumat

Oon niin innoissani, että nyt on käynnistynyt syksy, joka meinaa myös sitä, että pr-toimistoilla on erilaisia, inspiroivia tapahtumia. Näistä tulee motivaatiota oman somen tekemiseen ja on aina ihana nähdä tuttuja kasvoja! Saa myös sovittua helpommin kuvaustreffejä, kun ollaan rauhoituttu kesän jäljiltä.

Uuden kalenterin osto

Siis musta on tuntunut siltä, että mun ajatukset ja kaikki menot ovat olleet vähän sekaisin ja vihdoin sain ostettua kalenterin! Saan merkattua kaikki jutut ylös ja tulee tehtyä asioita enemmän.

Mites ootteko te innoissani syksystä ja rutiineista?

Pr-events

I’m so excited about fall and also loving all the different pr-events. They give me so much inspiration!

Buying a new calendar

It has been difficult to remember everything lately and my thoughts have been a mess. So I finally got myself a calendar! Now everything is so much more organized.

Are you excited about fall?

2 thoughts on “The good things

  1. Täällä toinen syksystä innostunut! Syksyn alkaminen on mulle nykyään kuin uusi vuosi, sillä silloin on jotenkin levännyt ja inspiroitunut fiilis kesän jäljiltä ja valmis uuteen vuodenaikaan 😍💪

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s