How to sell your clothes easily?

Kaupallinen yhteistyö – Zadaa

Syksy on mulle sitä aikaa, kun on aika käydä kaapit läpi ja miettiä tavaroiden vientiä kirpputorille. Kirpputorit ei ole olleet se paras kokemus mulle. On esimerkiksi varastettu tuotteita ja ihan sama onko kyseessä ollut 5 euron neule vai 100 euron arvoesine, se harmittaa silti. Mikä siis vaihtoehdoksi kirpputoreille ja fb-ryhmille?

Aloin pari vuotta sitten käyttämään Zadaata. Oikeastaan heti, kun sovellus tuli. Mun mielestä koko sovellus on niin fiksu ja helppokäyttöinen! Elokuussa julkistettiin uudistettu versio sovelluksesta. Uusia ominaisuuksia ovat mm. uusi maksutapa, käännöstyökalu helpottamaan kommunikointia myyjien ja ostajien välillä sekä ihan uusia kategorioita, esimerkiksi kamera-osasto linsseineen.

Nythän Zadaa on myös laajentanut Tanskaan ja Saksaan, joka tarkoittaa sitä, että on mahdollista ostaa tanskalaisten ja saksalaisten myymiä tuotteita sekä he voivat tietty ostaa meidän tuotteitamme.

Autumn is the time of the year when I go through all of my closets and start selling my old clothes. I really haven’t enjoyed the whole flea market thing. I’ve had a few times when somethings have been stolen and it’s always so annoying.

So few years a go I started using this app called Zadaa. It’s so easy to use! They actually launched a new version of the app in August. New features are for example new payment methods, translation tool and new categories.

And now they have expanded to Denmark and Germany which means we can shop their products! And of course they can buy ours.

Miten helppoa sovellusta on käyttää?

1. Otan useimmiten myytävästä tuotteesta kolme kuvaa. Yhden kuvan jossa tuote on päälläni, kuvan yksityiskohdasta (esim. vetoketjut, printit, halkiot, hihat), kuva tuotteesta henkarissa ja jos myös kuvan pesulapusta.

2. Kun tuote on ostettu, ei tarvitse alkaa säätämään tilinumeroiden, osoitetietojen ja puhelinnumeroiden kanssa. Saatte molemmat osapuolet saman numeron. Kun viet tuotteen lähimpään Matkahuollon pisteeseen, he löytävät sillä numerolla ostajan tiedot ja osaavat pistää paketin oikeaan osoitteeseen!

3. Tuotteen voi paketoida ihan vaan muovipussiin. Käärin tuotteen pussin sisälle nätisti ja teen paketista mahdollisimman tiiviin. Teippaan huolellisesti koko paketin paksulla teipillä (ettei pussin sisään pääsisi kuljetuksen aikana jostain syystä kosteutta, likaa…) ja kirjoitan teippiin sen numeron jolla ostaja voi noutaa paketin omasta noutopisteestään henkkareiden kanssa.

4. Sen jälkeen, kun ostaja on saanut tuotteen, hän merkkaa tuotteen noudetuksi, arvostelee myyjän ja sen jälkeen noin 3-5 arkipäivän kuluessa rahat tulevat tilillesi. Ilman mitään hankalia säätöjä!

How easy it is to use the app?

1. I mostly take three pictures of the product that I’m selling. The product on me, details and the product hanging on a hanger.

2. When someone buys your product, you don’t need to exchange any address information or bank accounts with each other. You both get the same number and when you take your package to your closest Matkahuolto-spot, they know what to do with it!

3. You can just wrap the item to an old plastic bag! After wrapping, I tape it and write down the number.

4. After the buyer gets the package, it just needs to be reviewed and then you get the money!

Zadaan voi ladata Appstoresta ja Google Playstä.

Ja psst! Tottakai oon laittanut ison kasan omia vaatteitani ja asusteitani myyntiin. Mut löytää Zadaan uudesta showroomista, josta voit myös bongata muita somevaikuttajia. Nähdään siellä!

You can download Zadaa from Appstore and Google Play.

And of course you can find my boutique from Zadaa Showroom. See you there!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s