Obsessed with phone cases

Kuten oon aikaisemmin maininnut mun blogissani, niin oon Ideal of Swedenin Brandbassador! Mulle kuorista on tullut jokapäiväinen asuste ja vaihdan niitä asun ja fiiliksen mukaan. Joskus sitä haluaa ihan vaan perusmustat kuoret, kun taas välillä hempeitä perhosia ja pastellisävyjä.

As I have mentioned before – I’m a brandbassador for Ideal of Sweden! Phone cases have become an everyday accessory for me. I change my iPhone case based on my outfit or vibe.

Ja nyt! Tämän viikonlopun ajan heillä on kampanja: osta 1, saat 1 ilmaiseksi. Ihan super hyvä diili mun mielestä. Voi tilata vaikka kaverin kanssa kimpassa kuoret ja saada -50% alennuksella molemmille kuoret. Tai sitten vaan tilata itselleen kahdet…

And now! They have this amazing campaign for the weekend: buy 1, get 1 free. It’s a really good deal. For example you can order two cases with your friend and basically get -50% off. Or just order two for yourself…

Tästä linkistä painamalla pääsette shoppailemaan tonne kampanjasivuille!

This link takes you directly to the campaign page!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s