Back to school

Viime postauksessa kaipailin salaa syksyä ja nyt se on alkanut – ainakin mulla. Menin takaisin nimittäin koulun penkille! Meillä oli koulusta heinäkuu vapaata ja nyt ollaan luennoilla to, pe ja la. Ohjelmassa mm. lifestyle-markkinointia, muodin ekologisuudesta luento ja asiaa kampanjoista ja visuaalisesta markkinoinnista. Kiinnostavia aiheita taas jälleen kerran!

Mulle oli ala-asteiässä aina alkusyksyn kohokohta, kun pääsi shoppailemaan uutta reppua, penaalia, kyniä… olin ihan hirveä Tiimari-fani ja kävelin sinne valehtelematta joka päivä koulun jälkeen. Hieman ovat asiat muuttuneet ja nykyään pärjätään ihan yhdellä kynällä ja vihkolla.

On my previous post I was secretly longing for fall and now it’s officially here – at least for me. And you know why? Because I went back to school! We had a summer holiday on July but now we’re back and we have school from Thursday to Saturday. We’re learning about lifestyle marketing, campaigns and visual marketing. Yes, yes, yes! So excited!

Back in elementary school I always loved it when I went back to school! I loved getting new pencils, backpack, notebooks… Things have changed a little and now I’m okay with just one pencil and one notebook.

Dress Ginatricot

Backpack Gaston Luga*

Shoes Nelly.com*

Sunnies Gucci

* saatu/gifted

Kuvat: @KIIAMARIA

Ja mitä olisikaan kouluun paluu ilman reppua? Sain kesän alussa tämän ihanan ja oikeasti käytännöllisen Clässy-repun* Gaston Lugalta. Tää on ihan älyttömän kaunis kultaisilla yksityiskohdilla ja nahkaosilla.

Sivuilta löytyy myös miehille tosi kivoja reppuja ja koodilla JANINA saatte 15% alennusta kaikista Gaston Lugan tuotteista. Ja tällä hetkellä heillä on meneillään kampanja, jossa jokaiselle tilauksen tehneelle tulee kaupan päälle kangaskassi!

Kuinkas moni teistä on palaamassa kouluun nyt syksyllä? Olisi kiva kuulla mitä eri aloja mun seuraajat opiskelevat!

Are you really going back to school if you haven’t gotten a new bag? I got this gorgeous Clässy-backpack* from Gaston Luga. I love the golden details!

They also have a great selection of bags for new and with the code JANINA you get 15% off from your purchase! And they are also giving a free tote bag when you buy something.

Are you going back to school? I would love to know what my followers are studying!

One thought on “Back to school

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s