The last time I…

Ihana @piiakristiina haastoi mut tähän blogihaasteeseen ja tajusin, että se on hyvä keino kertoa teille mitä elämässäni on tapahtunut lähiaikoina. Blogin puolella on ollut hieman hiljaisempaa, mutta oon vaan rehellisesti nauttinut kesästä ja tehnyt töitä – ei sen kummempia. Elokuun puolella palataan sitten sata lasissa blogin pariin!

The lovely @piiakristiina challenged me to this blog challenge and I realized it’s the perfect way to catch up with you guys. It has been a bit quiet in here but honestly I have just been working and enjoying the summer. I promise I’ll be back in August!

Viimeksi minä innostuin… kun suunnittelin tulevia synttäreitäni! Oon ollut aina kova tyttö suunnittelemaan synttäreitäni etukäteen. Aikaisempina vuosina mulla on ollut koko päivä suunniteltuna jo puoli vuotta etukäteen, mutta nyt oon vähän rauhoittunut. Ystäväni ovat tosin tottuneet, että kutsu synttärijuhliin tulee aina hyvissä ajoin!

The last time I got excited when I started planning my upcoming birthday! I have always planned my birthdays super early. Usually I have the whole planned six months ahead but now I have been taking a bit less seriously. My friends are used to the fact that they get the invitation very early!

Viimeksi minä itkin, kun tulin viime lauantaina töistä kotiin. Mulla oli koko viime viikon aivan järkyttävä päänsärky joka päivä. Lauantaina töiden jälkeen väsyneenä, nälkäisenä ja päänsäryssä tulin kotiin ja jotenkin kaikki se purkautui samaan aikaan ja aloin vain itkemään. Nyt oon saanut hartioita ja niskaa hieman avattua, niin päänsäryt ovat pysyneet poissa.

The last time I cried was last Saturday after work. I had the worst head ache the whole week. So after my shift I came home and I was hungry, tired and still having the worst head ache and it all just escalated and I started crying.

Viimeksi minä harmistuin, kun selailin hotelleja ensi vuoden Ruisrockiin ja huomasin, että kaikki hotellit on varattuja…

The last time I got upset was when I checked available hotels for next year’s Ruisrock and I noticed that they are all booked…

Viimeksi minä nauroin tänään oikeastaan koko päivän, kun treffasin mun ystävää pizzan ja keskustassa kiertelyn lomassa. Meillä oli ihan superhauska päivä!

The last time I laughed was pretty much the whole day today! I met up with a friend and we had pizza and just strolled around Helsinki. Such a fun day!

Viimeksi minä jännitin, kun ajoin ensimmäistä kertaa poikaystäväni uudella autolla. Siis voitteko kuvitella, että mulla on ollut hankaluuksia ajaa automaattiautolla… pikkuhiljaa se alkaa onneksi sujumaan.

The last time I was nervous when I drove my boyfriend’s new car for the first time. Can you believe that I’ve had some difficulties when it comes to driving an automatic car?

Viimeksi minä päätin, että mun on lakattava olemasta tietyissä tilanteissa liian kiltti. Tässä on ollut muutama juttu, jossa jälkikäteen olisin toivonut olevani tiukempi tai, että olisin pistänyt vastaan.

The last time I decided that I need to stop being so nice in some situations. I’ve had a few situations where I have been way too kind and people have just pushed me. Later I realize that I should have been more strict.

Viimeksi minä kokeilin jotakin uutta, kun musta tuli isosisko! En olekkaan blogissa kertonut, mutta sain pienen pikkuveljen tässä hiljattain enkä malta odottaa, että pääsen tapaamaan hänet.

The last time I tried something new was when I became a big sister! I haven’t told you guys yet but yes – I got a little baby brother few months ago and I can’t wait to meet him.

Viimeksi minä ilahduin, kun saatiin tietää, että meidän pari viikkoa sitten tilaama sohva on nyt vihdoin valmis ja se tuodaan meille huomenna! Ei enää sängyllä makoilua 24/7, tänne helposti vaan jää makoilemaan ja alkaa väsyttämään.

The last time I was delighted was when we found out that the couch we ordered a few weeks back – is now ready. They are delivering it tomorrow and that means no more chilling in bed 24/7.

Haastan tähän @TheSHE, @Whiteparadises ja @KIIAMARIA!

Ihanaa viikonloppua teille!

6 thoughts on “The last time I…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s