Our first home

Kaupallinen yhteistyö Desenion kanssa / Paid collaboration with Desenio

Nyt sitä on sitten muutettu! Meidän yhteiseen, ensimmäiseen asuntoon. Koko muutto meni melko kivuttomasti ja ollaan asusteltu täällä jo viikko. Oikeastaan kaikki löytyy sohvaa ja soppakulhoja lukuunottamatta! Ensimmäisten tavaroiden joukossa tänne meidän asuntoomme saapui nämä ihanat julisteet ja kehykset. Kaupallisessa yhteistyössä Desenion kanssa tulen jakamaan teille muutamia kuvia meidän kodistamme.

Aloitetaan keittiöstä! Rakastan meidän keittiötä, mutta harmittavana miinuksena on sen puutteellinen säilytystila. Keittiöön halusin jonkun pienen sisustustaulun ja punnitsin muutaman vaihtoehdon välillä. Päädyin kuitenkin tähän Pasta Guide-julisteeseen, koska me molemmat ollaan kunnon pastahulluja. Voitaisiin syödä sitä joka päivä.

We have moved! Our first home together. The whole moving process was actually pretty easy and now we have lived here for a week. We have everything except our couch and soup plates! The first things that I brought here were these gorgeous posters. In paid collaboration with Desenio I’m sharing a few sneak peeks from our new home.

Let’s start with the kitchen! I absolutely love it but there isn’t enough room for everything. For the kitchen I wanted a small poster and I had a few good options to choose from. I decided to go with this Pasta Guide-poster since we both are obsessed with pasta. We could eat it all day – everyday!

White Succulent / Cotton Plant Blue / Cloud Mountains / Positano

Mun suosikkinurkkaus kodissamme – ruokailuryhmä. Oon aina haaveillut pyöreästä ruokapöydästä ja se sopii just eikä melkein tohon nurkkaan keittiön vieressä. Me molemmat tykätään neutraaleista sävyistä sisustuksessa. Harmaa, beige ja valkoinen kulkevat täällä nätisti käsi kädessä eivätkä sävyt riitele keskenään. Jotain väriä kuitenkin kaivattiin ja poikaystäväni ehdotti tuota keskimmäistä Cloud Mountains-julistetta – se oli täydellinen tuohon settiin!

My favorite corner in our home – the dining are. I have always dreamed of having a round table and it was the perfect choice for our kitchen. We both prefer neutral tones in interior. Grey, beige and white are the perfect combo. There was still something missing from this corner and actually it was my boyfriend who suggested this Cloud Mountains-poster – the perfect pop of color!

Jos ruokailuryhmä oli mun suosikkinurkkaus, niin makuuhuone on mun suosikkihuone meidän kodissa. Meille kävi tosi hyvä tuuri, että täällä makuuhuone on oikeasti todella tilava ja tänne mahtuu vielä ison parisängyn lisäksi jotain muutakin.

Tännekkin halusin tuoda lisäväriä sisustusjulisteilla. Valitsin kolme, toisiaan imartelevaa julistetta. Vaaleanpunaista, vihreää ja hauska Bedgasm-juliste, joka sai mut nauramaan ja samaistumaan vähän liiankin hyvin.

If the dining area was my favorite corner then our bedroom is my favorite room. Our bedroom is really spacious and there is room for our big bed but also for something else.

I wanted to add some colour to this room also. I picked three posters that compliment each other. Baby pink, green and a funny Bedgasm-poster which made me laugh.

Bedgasm

”The feeling of euphoria you get when lying down in your bed after a very long day”

Dusty Rose / Bedgasm / Eucalyptus Branch

Koodilla “JANINAK” saat 25% alennusta julisteista* 6.-9.7. välillä. *Ei koske kehyksiä tai handpicked-/collaboration-osioiden julisteita.

Mitäs tykkäätte meidän kodista?

The code ”JANINAK” gives you 25% off posters* between 6.-9.7. *Does not apply to frames or handpicked – / collaboration – posters.

What do you think about our home?

3 thoughts on “Our first home

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s