My summer style over the years

2013

Ihan alkuun – mites noi mun hiukset? Tosi pitkät! Oon itseasiassa vähän kaipaillut pidempää hiusmallia ja mulla on tässä kasvatusprojekti meneillään mm. Sugarbear-vitamiinien avulla.

Olin niin innoissani mun ekasta maximekosta. Ostin sen silloin Gina Tricotin aleista ja meillä oli jonkun tytön kanssa siellä pieni taistelu tästä.

Tää kukkamekko ❤ tuunattiin tämä mummun kanssa hänen vanhasta Gina Tricotin maximekosta. Toi on niin nätti ja mua harmittaa, että se meni kutistumaan pesussa. Toi malli, väri ja kuosi oli niin täydellinen!

2014

Mulla on aina ollut tosi tyttömäinen tyyli, mutta tuntuu, että tänä vuonna aloin lisäämään asuihin enemmän esimerkiksi hameita ja muita naisellisempia vaatteita.

Mä itseasiassa muistan miten mua jännitti mennä kouluun tossa 2. kuvan asussa. En tiedä miksi, vähän naurattaa oma ajattelutapa. Tosta hameesta tuli yksi mun suosikeistani ja sitä käytin muutaman vuoden kunnes se valitettavasti meni rikki.

2015

Mulle tulee pieni cringe, kun näen valkoiset pillifarkut. Nykyään voisin harkita valkoisia farkkuja esimerkiksi trendikkäässä mom-fitissä. Olin juuri ostanut ton söpön karkkitakin ja laukun alennusmyynneistä. Karkkitakki vaihtoi jo vuosi sitten omistajaa, kun siitä tuli mulle turhan iso.

2016

1. Oon ollut sitten hieman ruskettunut. 2. Olin just saanut tietää, että pääsin ylioppilaaksi! Oli ihan mahtava fiilis, oli hirveä jännitys momentti saanko kompensoitua yhden hylätyn arvosanan. Asusta en niinkään välitä, jokin siinä ei vaan nappaa. 3. Olin jo päässyt unohtamaan miten kiva väri vihreä on ja multa löytyy tuo sama Stradivariuksen toppi kaapista vieläkin – pitää pistää käyttöön taas! 4. Nää kuvat on vieläkin yhdet mun lempparit! Meillä oli superkiva ilta mun kaverin kanssa ja näiden kuvien jälkeen mentiin vaan hengailemaan viereisen Kaivohuoneen terdellä. Noi housut löytyy vieläkin vaatekaapista ja ovat kovassa käytössä!

2017

Viime kesältä ei hirveästi ole mitään asukuvia. Tämä asu on superkiva, tosin en tiedä mitä mieltä oon farkkushortseista nykyään. Tykkään enemmän suoran mallisista shortseista.

Mitkä on teidän suosikit?

// no english translation for this post.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s